BLOG


Wat maakt Berdien Ritueel & Uitvaartbegeleiding anders dan anderen?_dd. 27-08-2016

Dat is wat mij betreft in 2 woorden samen te vatten: kwaliteit en creativiteit!

Hoe mensen afscheid nemen is immers een persoonlijke keuze. Nabestaanden willen de laatste eer bewijzen aan de overledene. De kwaliteit en de betekenis van het leven moet in directe verbinding staan met de kwaliteit van de uitvaart. Door de kwaliteit en creativiteit van Berdien Ritueel- en Uitvaartbegeleiding kunnen nabestaanden hun liefde, waardering en respect uiten aan de overledene (en de gasten).

Ideeën aanreiken Zelf heb ik in mijn leven ook de nodige verliezen meegemaakt en kreeg daardoor een goed beeld over hoe ik het wel maar ook absoluut niet zou willen. Wat ik belangrijk vind is dat het persoonlijk is en past bij die persoon. Maar daarnaast moet je wel gewezen worden wat de mogelijkheden zijn. Het is fijn als iemand je ideeën aanreikt waar je zelf niet gelijk aan zou denken. Mijn kracht is om tussen de regels door te lezen wat de wensen zijn en die ook uit te voeren.

Afscheid nemen doe je maar een keer.

Trots_dd. 22-08-2016

Een droom is uitgekomen…
een eigen uitvaartonderneming onder de naam Berdien Ritueel- & Uitvaartbegeleiding. Kwaliteit & creativiteit. Dat is waar ik voor sta en hetgeen ik wil uitstralen met mijn onderneming.
Na weken van oriëntatie, stage, voorbereiding, gesprekken voeren en leveranciers benaderen die passen bij mijn werkwijze, is het dan eindelijk zover. De website, de visitekaartjes, de folder en de advertentieteksten zijn klaar, de eerste netwerkgesprekken met zorginstellingen zijn gevoerd alsmede een aantal voorgesprekken met families “in het leven”.
Vol enthousiasme, vertrouwen en geloof in de uitstraling van Berdien Ritueel- & Uitvaartbegeleiding, met als doel voor iedereen, met elkaar, een passende uitvaart te creëren… let’s make a memory.

Berdien van de Ven