Contact
Contact

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om uw uitvaartwensen of die van uw naaste te bespreken of vast te leggen? Neem dan gerust contact met mij op.

Kennismaken

Misschien weet u al heel goed hoe de uitvaart eruit moet gaan zien, maar komt u tijdens ons gesprek op ideeën waar u van te voren niet over heeft nagedacht. U maakt de keuzes die bij u passen! Of vinden u en de mensen om u heen het prettig om degene die de uitvaart regelt, eerst te ontmoeten? Tenslotte deel ik in de dagen richting de uitvaart van uw dierbare intieme en intense momenten met u, uw familie en vrienden. Ook daarom kan het goed zijn om kennis met mij te maken.

kosteloos voorgesprek

Ik bied een gratis en vrijblijvend voorgesprek aan. Op deze manier kunt u in alle rust nadenken over uw uitvaart of de uitvaart van uw naaste en weloverwogen beslissingen nemen. Het is tevens mogelijk om op basis van de uitvaartwensen een indicatieve begroting te maken van de te verwachten uitvaartkosten. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en komen ook uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen te staan.

U kunt altijd een afspraak met mij maken. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 42480826. U mag mij uiteraard ook mailen op info@berdienuitvaart.nl als u dat liever wilt.