Herinneringspagina Kees van de Poll

 

Noteer hier uw herinnering aan Kees van de Poll, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan Monique, Giel en Demi aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
91 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
peter
24 dagen geleden

kees wat hebben we we veel meegemaakt vroeger bij frans rijnen , de brandweer
de wedstrijden we gingen voor goud maar dat lukte niet altijd maar we werden er steeds wijzer van .
ook na de oefenavonden konden we het goed vinden ,
(dan kon er gepraat worden over echt alles) ,wat hebben we plezier gehad .
jij trotse hoofdsponsor van de fietsclub van de brandweer .
kees bedankt voor de mooie memories.
monique ,giel en demi
heel veel sterkte en kracht toegewenst bij dit grote verlies .

10428585_1013674675324931_3423585391009883413_n.jpg
img355474987.jpg
DSC_0195.jpg
John Rijnen
23 dagen geleden

Kees, wat heb je iedereen laten schrikken, het is niet te bevatten!
Jarenlang heb je bij ons gewerkt. We hebben je leren kennen als een hardwerkende, behulpzame, fijne collega. Maar vooral als een gezellige vent. We hebben veel gezellige avonden samen met jullie doorgebracht.
Wat zul je gemist worden.
We willen vooral Monique, Giel en Demi veel sterkte wensen en verder aan iedereen die Kees zal missen.

Veel liefs John en Lien
Lotte, Bart en Tim

Ron van Heesbeen
23 dagen geleden

kees de herinneringen aan jou komen nu bovendrijven, met onze gezinnen op vakantie naar Mol op de camping en Kaatsheuvel . we hoefden niet ver van huis om plezier te maken daar zorgde jij wel voor met je droge humor. tot diep in de nacht bier drinken en tranen met tuiten lachen om niets.en als het dan toch tijd werd om te gaan slapen en wij in bed lagen klop jij weer op de deur , zullen we er dan nog eentje doen. Al verschillende jaren gaan we met pasen op vriendenweekend en de kinderen gaan nog trouw mee jij… Lees verder »

Hedwig Bressers
23 dagen geleden

Een man met een gouden hart…
Altijd in voor een lolletje … in en in brandweerman… veel op met de jeugd ook van de brandweer…
Niet te bevatten dit verlies… geen woorden voor…
Heel veel kracht en sterkte voor Monique , Giel en Demi

Lianne
23 dagen geleden

Ome Kees,

Waarom zijn er zoveel vragen
Waarom is er zoveel pijn
Waarom zijn er zoveel dingen die niet te begrijpen zijn…

Hier het blauwe testbuisje zoals ik door jou altijd genoemd werd. Het spreekwoord: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Was voor jou gemaakt. Altijd vol humor en met passie sprak je over je gezin, de brandweer en Ajax.
Rust zacht ome Kees.

Tante Monique, Giel en Demi
Heel veel sterkte en kracht gewenst met het verlies van jullie kanjer.

Jan en Corrie Rijnen
23 dagen geleden

Kees wat waren geschrokken van jou onverwachts vertrek van deze aard kloot. Mooie herinneringen met een biertje in t Kroegske en altijd in voor een gezellige klets. Als jouw bus voorbij kwam altijd een hand en een lach. Je word ge mist door velen…
Sterkte Monique , Giel en Demi

Jan en Corrie Rijnen

Annelies
23 dagen geleden

Kees, 26 december 1969 is onze geboortedag, 2 kerstkindjes. Vorig jaar hebben wij op onze 50e verjaardag samen een foto gemaakt, een Sara en een Abraham. Wij, beide Spoordonkenaren, bij elkaar in de klas gezeten en nu alweer ongeveer 14 jaar mijn overbuurman. Het voelt raar en onwerkelijk dat je er niet meer bent. Ik zal aan je denken op onze geboortedag!
Liefs Annelies

sara en abraham.jpg
Sjack en Lucy, Iris en Bryan, Jari en Claudi
23 dagen geleden

“Regelde gij weer kaartjes van den hout”, “hoe doen we t vandaag”, “nog één dan”, “wat zijn t goei jongens he waar we coach van mogen zijn”… Kees wat ga ik je missen man! We werden samen leider van oa Jari en Giel op hun 5e tot de a-jeugd toe en we werden met die ventjes 4x op rij kampioen en jij maakte t verschil altijd gericht op spelvreugde. We genoten er geweldig van en in de C-jeugd zagen we je andere geweldige eigenschappen als mens en dat was intens maar jouw hulp deed er toe. Weet je nog t… Lees verder »

Diana van de Wal
23 dagen geleden

Kees,
Wat ben ik geschrokken, vorig jaar heb je mij zo goed geholpen met een erge allergische reactie. Je hielp mij zo goed en gaf mij alle steun die ik op dat moment nodig had, je woorden rustig en zacht. Je was er op dat moment zoals je er voor iedereen die hulp nodig had was. Monique, je kinderen en familie heel veel sterkte.

Cees Raaijmakers
23 dagen geleden

Onbegrijpelijk, wat zal je door vele gemist worden. Heb samen met je een seizoen leider mogen zijn van Spoordonkse Boys jeugd. Met zoveel enthousiasme, gedrevenheid wist je te inspireren en te enthousiasmeren. Altijd positief en betrokken , de jongens hingen aan je lippen als je een pep-talk gaf. Met 50+ voetbal wilde je ons nog wat leren….! Een prachtig mens is ons ontvallen. Heel veel sterkte Monique, Giel en Demi. Cees Jeanne Meintje en Ties

Marion Nouwens
23 dagen geleden

Vol ongeloof belde ons pap ons woensdagavond op. We waren even met stomheid geslagen. Wie, wat, Kees, nee dat kan niet, dat geloof ik niet. En het is toch echt waar. Je bent er niet meer, zoveel mensen heb je geholpen maar helaas kon je jezelf niet helpen. Ons pap had een goede buurman aan jou, altijd stond je klaar voor hem, voor een praatje een pilske, of als ons pap even hulp nodig had voor zijn kraan, dakgoot of wat dan ook. Ons pap gaat je zeker missen. Altijd had je wel een woordje of grapje klaar, zo’n vrolijke… Lees verder »

Frank de Kort
23 dagen geleden

Soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen…
Zijn werk, zijn kracht, zijn interesse voor ieders leven.
Zijn Moed, zo sterk, alles heeft Kees gegeven.
Een simpel woord, een Vriendelijk gebaar, zo stond Kees altijd voor iedereen klaar.
Volkomen onverwacht ben je gegaan, maar nu leef je verder in onze harten voortaan.
Waarom zal er altijd blijven maar ook heel veel mooie herinneringen.
Probeer daar kracht uit te halen voor het verwerken van dit grote verdriet.
Heel Veel Sterkte en medeleven Lieve Monique, Giel en Demi.
Wij vergeten jullie niet!!
Veel Liefs de Kortjes.

May der Kinderen
23 dagen geleden

Woorden schieten tekort…….
Wanneer je maatje een herinnering wordt……

Keesje Pol, zo kent iedereen je. Altijd vrolijk, goedgemutst. In voor een grap, een grol. Overal kwam je hem tegen. Bij de voetbal, ergens op een bouw, altijd zwaaiend in je busje. Brandweerman in Hart en nieren, glazen ophalen met Sporring kermis. Vorig jaar hebben we nog een hele gezellige avond gehad bij t tonpraoten. Kees , wat zul jij gemist worden door heel Spoordonk!!
Monique , Giel en Demi en verdere familie héél véél sterkte!

Tonny,May,Maud, Fleur der Kinderen

Sjoerd en Malou van Loon
23 dagen geleden

Kees, konden we de tijd naar terugdraaien. Wat gaan we je vreselijk missen.

Bedankt voor alle fijne herinneringen die we van je hebben. Je gezelligheid, je humor…eigenlijk gewoon om wie je was. Met een lach denken we terug aan de leuke brandweerbijeenkomsten, oefenavonden, wedstrijden én natuurlijk de feestjes.

Monique, Giel en Demi en allen die Kees gaan missen: we denken veel aan jullie. Helaas op afstand maar in gedachten zijn we dichtbij.

Sterkte.

Liefs,

Sjoerd & Malou
Julia & Phileine

Ingrid en wiebe
22 dagen geleden

Jeetje kees,

Zoveel herinneringen maar alleen maar mooie. Jij de spil in onze vrienden groep, het luisterend oor, altijd iedereen het positieve ergens van in laten zien. We hebben veel gelachen maar ook tranen gelaten. kees wij zullen er zijn voor jou monique, jullie giel en demi.

Ingrid en wiebe

nolda van de schoot
22 dagen geleden

wat zullen wij en iedereen je missen
heel veel sterkte allemaal

Esther van agt
22 dagen geleden

Lieve Monique Giel Demi Jens en Jaimy Het zal nooit meer zijn zoals het was. Elke vakantie, elke verjaardag, alle uitstapjes, iedere kerst, gewoon bij alle dingen gaan we de luidruchtige gezellige aanwezigheid van Kees missen. Het verdriet de pijn en de leegte zullen we zeker verwerken maar vergeten zullen we hem zeker niet. Dat ie een speciaal plekje in ons hart krijgt, is zeker. Maar er komen weer dagen dat we om hem lachen en dat we de dingen weer doen wat we eerst altijd samen deden. En ook al zullen die voor altijd anders zijn, het belangrijkste is… Lees verder »

Henk & Jolanda Brands
22 dagen geleden

Monique,kinderen en iedereen die dicht bij Kees stond, Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte voor nu en in de tijd die gaat komen.

inbound7021224345710327062.jpg
Jari van den Hout
22 dagen geleden

Kees jonge, wat gaan we jou missen! Het is nog steeds niet te bevatten. We hebben zoveel mooie dingen meegemaakt. Van het voetballen in de jeugd bij Spoordonkse Boys, waar we mede door jouw coaching 5x kampioen zijn geworden, tot het slap gezever inclusief de flauwe grappen die je erbij vertelde, iedere keer toen we met de vriendengroep bij jullie aan de tafel zaten. Je wou ons dan ook graag wat bijleren over de vrouwen.. En natuurlijk de tripjes naar Amsterdam niet te vergeten. Iedere wedstrijd was het weer een groot feest met onze vaste Ajax-maten waar we een schrobbelertje… Lees verder »

inbound879303641260781613.jpg
Erwin van Gils
22 dagen geleden

FF “DE POLL bellen” klonk standaard door ons huis. Kees wat heb je ons ontzettend laten schrikken. Al jaren maakte we de mooiste badkamers. De laatste jaren waren we zelfs bijna dagelijks samen aan de slag. Behalve op donderdag dan ging je lesgeven op school. Hé monteurke hoe laat bende gij er? zag ik bijna dagelijks op de app. “7.45 ben ik er POLL”, was het standaard antwoord. Vorig jaar bouwde we voor mij en onze Thijs een 2 kapper. Doe jij het installatiewerk POLL? TUURLIJK doe ik da, want NEE zeggen kende je niet. Misschien is dit wel een… Lees verder »

IMG-20210206-WA0002.jpg
IMG-20210205-WA0007.jpg
IMG-20210205-WA0010.jpg
Toon v hamont
22 dagen geleden

Wat ben ik geschrokken Kees van je dood. Veel jaren zijn we samen naar het werk gereden. Als ik met de auto was en het nieuws van zeven uur begon, was standaard je vraag hoe laat zut zen Toontje. Grappig bedoeld natuurlijk. Dat is een van de grapjes die ik nooit zal vergeten. Kees rust zacht. Monique Demi en Giel gecondoleerd heel veel sterkte gewenst. Toon en Lisette

Familie Hofhuijzen
22 dagen geleden

Lieve Kees, Wij leerden jou en Monique kennen doordat onze Jens verkering kreeg met jullie Demi. Zo’n lief meiske, veels te lief voor Jens zeggen wij vaak… Heel erg goed kenden we jou niet Kees, maar het voelde alsof we je al jaren kenden. Je was gewoon, aardig, grappig en behulpzaam. Jouw aanwezigheid en lach vulde de hele ruimte. Een telefoontje was genoeg en je stapte al in je bus om naar de Biest te racen en het altijd op te lossen. Onze Tijn koestert al het gereedschap wat hij van jouw kreeg. We gaan jou voor altijd onthouden als… Lees verder »

Jose en Kees v Hout-van Agt
22 dagen geleden

Van iedereen, in onze hechte familie, is Kees wel de laatste waarvan we deze keuze ooit voor mogelijk gehouden hebben. Hij laat ons, maar vooral ons Monique, Giel en Demi, met heel veel vraagtekens achter. Afgelopen drie weken heeft hij bij ons gewerkt aan de nieuwe badkamer en WC. Het is zoooo mooi geworden. Hij was zooooo gezellig om ‘over de vloer’ te hebben. Hij was 12 jaar zelfstandig loodgieter, hij was trots op zijn bedrijf, en supertrots op zijn gezin. Je ontroerende speech op je zilveren bruiloft hoor ik, in gedachte, steeds opnieuw. Vandaag is het CODE ROOD, Hadden… Lees verder »

Juub van de Looy
22 dagen geleden

Kees mijn beste mattie van de vriendengroep, wat kon ik toch altijd lachen met jou. ik vecht met een duim zei je dan, ik dacht het nog altijd te kunnen winnen en nu kan het niet meer. Ik zal ook de grapjes: ik kom eraan, ge bleft er af, niet meer horen. maar het ergste ik heb nu niemand meer waaraan ik mijn problemen en mooie dingen kan vertellen. jij was degene die 24/7 klaar voor me stond en wat zal ik dat toch missen. lieve kees ik vind dit moeilijk om te zeggen maar het zal toch moeten. Houdoe… Lees verder »

Dorien, Frank, Anne en Sjors, Jac , Mieke en Sam
22 dagen geleden

Kees, wat heb je ook ons ontzettend laten schrikken, samen al heel lang in de Merodelaan. Samen met t dorpscafé tot in de late uurtjes gaan zitten debatteren.
samen badmintonnen met seizoensafsluiting tot in de late uurtjes. Samen Spoordonkse boys. Samen Ajax. Samen feesten in de buurt, bij de voetbal, of waar we mekaar ook tegenkwamen. Kees wat zullen we jou adviezen, humor en gezelligheid enorm gaan missen.
Monique, Giel en Demi heel veel kracht en sterkte met dit verlies.
Liefs Dorien, Frank, Anne en Sjors, Jac, Mieke en Sam.

Tim, Sandra, Lotte en Kes
22 dagen geleden

6 jaar geleden werden we jullie overburen, en al snel groeide dat uit tot een mooie, warme vriendschap. Vele gezellige borrelavondjes tot in de late uurtjes, samen bbqen, naar Ajax kijken, uit eten, en niet te vergeten ons nachtje weg naar Hilversum afgelopen zomer waar jij bij elk terras wat we tegenkwamen stopte, en waar Monique precies voor Paleis ’t Loo een klapband kreeg. Wat hebben we gelachen en veel plezier gehad. We zouden dit jaar weer gaan, en jouw idee om bij ‘de blauwe goaltjes’ te gaan kamperen zat ook nog in de planning. Giel en Jaimy hadden de… Lees verder »

kees1.jpg
kees3.jpg
kees2.jpg
Familie Bressers
22 dagen geleden

Kees, het verschrikkelijke nieuws sloeg hier ook in als een bom. Onvoorstelbaar! Bram memoreerde gelijk aan zijn tijd bij de boys als keeper in de jeugd. Hoe jij in staat was om die mennekes te laten voetballen, maar ook goed met elkaar leerde omgaan. Jij liet zien dat iedereen zijn kwaliteit had. Ikzelf denk aan de tijd bij Jeugdzorg Spoordonk. Waar jij vaak een bijdrage aan had als ouder en gewoon omdat je er altijd bij was wanneer er iets gedaan moest worden. Film marathons met 30 kids in Den Deel, samen wakker blijven tot het licht werd. Op zo’n… Lees verder »

Kinderen van de Wal
22 dagen geleden

Pap en mam hadden ontzettend veel met jullie op: ‘Kees Poll komt meteen. Zo’n goei buren! Kees weet wat hij moet doen als er iets is, dat weet hij van de brandweer.’ Kees kwam zelfs op z’n sokken als het nodig was. Ook als het “hondje blafte” (alarmbel) stonden jullie er meteen, en gelukkig iedere keer voor niks. Zo fijn voor pap en mam (en daardoor ook voor ons) dat ze altijd meer dan 100% konden vertrouwen op jullie. Wat zal Kees gemist worden! Zo vrolijk, gezellig praatje, sociaal, altijd klaarstaan voor een ander. “n skonne mens”. Het verdriet is… Lees verder »

Renske van Nunen
22 dagen geleden

Lieve kees, Ik ken je als oude buurman, goede vriend en nog vele benamingen meer. De eerste 7 jaar van mijn leven ben ik naast jullie opgegroeid en wat hebben we wat meegemaakt. Alle keren dat ik bij jullie over de vloer kwam en wat waren er veel. Die ene keer dat ik in de nacht aan de deur stond, de vele buurt bbq’s. Komen spelen met Giel en Demi. En vervolgens toen we wat ouder werden naar content, waar jij mijn favoriete beveiliger was, niet om de bandjes, of dat ik stiekem naar binnen mocht om even te kijken.… Lees verder »

B9ACC006-1AB3-46BA-8401-2B08381CF246.jpeg
Marielle Moors
23 dagen geleden

Lieve Monique, Giel, Demi en Familie. Als kleuter van een jaar of 4 kwam ik al bij opa en oma van de Poll. Dit komt omdat onze Tante Manon met onze Ome Huub verkering kreeg en wij ons al snel thuis voelde bij Familie Poll. Jullie Kees was toen een puber. En ik vond hem een stoerke. Beetje nochalant, mij een beetje opjutten dat kon hij wel. Later trouwde Kees met jou Monique en jullie kregen 2 mooie kids en wij bleven jullie ontmoeten en zien op feestjes en partijen. Ook ging jij Giel met jullie pap en ons pap… Lees verder »

IMG_8262.JPG
IMG_8297.JPG
IMG-20160724-WA0042.jpg
Henk vd looy
21 dagen geleden

Keesje “loodgieterke ”
Wat hebben we wat afgelachen met zun alle altijd, jij een opmerking voorzetten ik afwerken en omgekeerd.
Samen zwarte Piet en kaarten altijd lol met jou maar ook serieus op zun tijd.
Maar wat ging er schuil onder die grijze stekeltjes wat wij niet zagen ??om eventueel JOU te helpen zoal jij ZOVELEN hielp.
We hadden meerdere kennisenclubjes met jou en Monique altijd leuk en ontspannen.
Dit had niet mogen gebeuren vriend.
Mer ik ben nie kaot op oe.
Houdoe Keesje “loodgieterke ” we zullen jou niet vergeten.
Henk Anita Fenne Juub.

Mirjan de Koning
21 dagen geleden

Lieve Ome Kees, er zijn al veel mooie dingen over je gezegd, over je mooie karakter, de hulp die je iedereen bood maar vooral veel over je humor, je grappen! En die grappen, die gaan me altijd bij blijven! Net als die twinkeling in je ogen en de vrolijkheid die je met je hele gezicht uitstraalde! Je wordt gemist ome Kees! Lieve Tante Monique, Giel en Demi ook wij kunnen nog steeds niet bevatten wat er is gebeurt. Heel veel sterkte gewenst voor jullie en weet dat de hele familie voor jullie klaar staat. Heel veel liefs, Simon, Mirjan, Job… Lees verder »

Anky
21 dagen geleden

Wat… Kees … dat zal toch nie??
Ongeloof, niet weten wat je zeggen moet… stilte!!
Maar stilte dat paste niet bij jou en daarom komen nu de mooie herinneringen die vervangen deze stilte!!
Want wat hebben we veel gebuurt en gelachen met zijn allen aan een grote tafel bij de naborrel na het werk bij sporring kermis/ content festival!!
Monique, kinderen en familie wij wensen jullie heel veel sterkte!!
Arly, Anky, Raoul en Joell

Fam vd Schoot
21 dagen geleden

Onze wereld stond en staat nog “Stil” , het droevige nieuws is moeilijk te vatte!
Van fijne collega tot goede vriend , samen wielrennen , wandelen, spannende verhalen vertellen , slap zeveren , lachen en un pilske vatte!, Kees bedankt !!!!
Monique,,Giel ,Demi en familie , wij wensen jullie veel sterkte met dit GROTE verlies!
groet Berry&Arianne , Lisa, Marijn&Dylana , Jesper&Wieke vd Schoot

Vincent van de Ven
21 dagen geleden

Ik zal je missen, brandweer collega !
Ik ben blij dat ik met je mocht samenwerken in het bestuur !
Heel veel sterkte voor Monique ,kinderen en familieleden.

Miek Ducker
21 dagen geleden

Heel veel sterkte allemaal met dit grote verlies.

Peter en Mieke v/d Heijden
21 dagen geleden

Onbegrijpelijk, niet te bevatten……
Monique, Giel, Demi, familie en vrienden, veel sterkte met het verlies van Kees.
Kees, rust zacht!

inbound2933653919907918775.jpg
Richard van Overdijk
21 dagen geleden

Niet te bevatten Kees dat je er niet meer bent. Heb zoveel plezier met je gehad en vooral met de vakanties naar de Tour de France met de Camper. Ook al was het er super druk Jij wist altijd wel een parkeerplekje te vinden desnoods aan de voet van de Alpe d’Huez op de Rotonde . En dan natuurlijk zelf wat fietsen maar het verzet was altijd te zwaar volgens jou (maar dan gingen we toch gewoon kijken met een glas bier erbij) Helaas ging afgelopen jaar niet door vanwege de Corona , maar eind januari appte je nog ik… Lees verder »

9124F301-BAF7-4095-AF5A-26284F72B659.jpeg
78811D27-8D4C-46D5-89DD-CF261ADB1E3A.jpeg
Lotte van hout
21 dagen geleden

Lieve ome Kees,
Wat een nieuws. Wat ga ik je missen, je jovialiteit je (soms slechte) humor en je behulpzaamheid, je betrokkenheid en je gezelligheid.

Wat laat je een gat achter, in je gezin, in de familie en op zo veel andere plekken.

Je wordt gemist.

Lieve tante Monique, Giel en Demi,
Veel sterkte met dit verlies

Liefs
Lotte

Fenne van de Looy
21 dagen geleden

Lieve Kees, Onbegrijpelijk… altijd zo vrolijk en altijd van die flauwe grapjes, die zullen nu gemist moeten worden. Rond Pasen zat het er aan te komen een weekend lang de grappen aan moeten horen, van s’morgens vroeg tot s’avonds laat in de avond. En wat konden we er toch met z’n alle om lachen. Ik kwam je ook vaak tegen op de fiets. Altijd riep je dan Fenne van de hooi waarop ik terug riep heu Kees van de drol. Een van de momenten die ik nooit meer zal vergeten… met Content ff snel op de foto samen en in… Lees verder »

1E81B582-8A3C-4444-8C64-E8799633F73B.jpeg
Jan van Erp
21 dagen geleden

Cees
Wat heb je ons laten schrikken
Jaren kende ik je van de bouw
We hadden veel plezier met elkaar
Toen je voor jezelf begon
Maakte je al mijn klussen thuis
Stond altijd voor ons klaar
Een vrolijke vriend met op tijd een grapje was erbij
Cees we zullen je missen
Het waarom zal altijd een onbeantwoorde vraag blijven
Monique en kinderen
Heel veel sterkte voor nu en later

Jan van Erp en Helma van Nielen

Thijs van Gils
21 dagen geleden

Kees, Of ook wel Dokter Poll, omdat jij alles kan maken. Niets was te gek en jij wist vaak de oplossing wel. Twee gouden handen, maar niet alleen je handen waren van goud. Je was en zal altijd een gouden vent voor ons blijven. Ik heb altijd met veel plezier met je mogen werken. Voor mij en alle andere een vrolijke vent altijd in voor een grapje. We hoefden maar te bellen en je stond voor ons klaar. Zo ook toen ik en ons pap ons huis gingen bouwen. zonder enige twijfel heb je ons geholpen onder een voorwaarden, alleen… Lees verder »

Kees Poll en Thijs.jpg
Lisette
20 dagen geleden

Lieve lieve Kees, Al bijna heel m’n leven kennen we elkaar. Heel jong kwam je bij ons over de vloer als vriendje van ons Peter. Al snel kreeg je verkering met ons Monique en later werd je mijn lieve zwager. Daarna peetoom van onze Ted, je maatje, en een paar jaar daarna werd ik de trotse peettante van jouw prachtige dochter. En al die jaren hebben we veel gefeest, gelachen, geproost, lief en leed gedeeld. De laatste paar dagen heb ik veel grappen en grollen voorbij horen komen, en ze waren allemaal zóooo alla Kees. Ook stond je bekend om… Lees verder »

Ria en Toon Ketelaars
20 dagen geleden

Lieve Kees, Toen we jou leerde kennen was je een heel knap en guitig mannetje van 10 jaar oud. Je kwam wel eens met Gertjan spelen met de dinky toys en jullie spetterde de tafelrand vol spuug met jullie auto geluiden. Als puber trok je toch vooral de aandacht omdat je altijd vrolijk en ondernemend was. Je hield van kwajongensstreken waar we altijd hartelijk om konden lachen. En je had al heel vroeg oog voor mooie meisjes. Je kwam dan ook al op heel jonge leeftijd Monique tegen. Kees in je volwassen leven kennen wij je als een liefhebbende echtgenoot… Lees verder »

Bernadette van Beers-van Agt
20 dagen geleden

De telefoon ging….. Met t slechte nieuws. Huh..?? Neeeee, niet hij, dat kan niet, ik geloof t niet, hij is de jongste, ze beginnen nooit onderaan. Maar toch…… Afgelopen zomer heb je nog ons huis mee opgeknapt aan de buitenkant. Met als “finishing touch” nieuwe “zilveren” regenpijpen. Ze zijn eigenlijk heel gewoon, maar de laatste dagen kijk ik ze iedere keer aan en denk “wa zen ze toch skon”. En deze blijven 1 van de mooie vele herinneringen aan jouw, lieve zwager. En alle familiefeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder de lolbroek van de familie. Rust zacht “polleke” Zoals… Lees verder »

Rein Sint Nicolaas
20 dagen geleden

Kees, wat zijn wij hier geschrokken van het nieuws… Ikzelf heb mooie herinneringen overgehouden aan de jaren dat je mijn coach en trainer was bij de Boys. Altijd vol passie was je aan het coachen om het maximale uit ons te halen bij elke training en wedstrijd. Ik wil je bedanken voor deze herinneringen Kees.

Monique, Giel & Demi veel sterkte gewenst!

Liefs Rein & familie Sint Nicolaas

Will de Bresser
20 dagen geleden

Kees je was zo’n leuke en gezellige man zo’n vakman met geweldige ideeën wat zul jij gemist worden door vele mensen en zeker door Moniek Ghiel en Demi ik wens hen en je broers en zus heel veel sterkte.

Lenie Smetsers en Kees van Kroonenburg
20 dagen geleden

Langs deze weg willen wij jullie heel veel sterkte wensen met dit immense verdriet. Niet te bevatten en ongelooflijk.
Kees en Lenie

Maikel van Agt
20 dagen geleden

Ome Kees… Wat ga ik jou missen zeg. De mooie herinneringen aan jou die maar blijven binnenstromen.. Onze voetbaltripjes bij jou in de auto naar Amsterdam samen met Giel. Er was geen minuut stilte in de auto of Kees had alweer iets te vertellen. Het ging van serieuze gesprekken naar slap gezever en ook kwam er altijd weer zo’n flauw grapje van hem tussendoor. De verjaardagen waar je altijd met de grootste glimlach binnenkwam want je mocht weer iemand zo hard mogelijk in zijn handen knijpen om te feliciteren. Het voetballen in de jeugd van de Boys waar we een… Lees verder »

Floor van der Heijden
20 dagen geleden

Lieve kees, Het is zo moeilijk om te begrijpen dat je er nu niet meer bent. Je was altijd zo vrolijk en zorgzaam naar andere mensen. En natuurlijk vergeten we je leuke maar soms ook flauwe grapjes niet. Waarmee je iedereen altijd aan het lachen maakte. Vanaf vroeger af kwamen we al bij jullie over de vloer. Gezellig op feestjes maar ook op dinsdag middag samen met tjeu tussen de middag eten bij jullie. En natuurlijk niet te vergeten het leukste en gezelligste weekend van het jaar, vriendenweekend. Wat keek iedereen hier naar uit en ook jij zorgde voor een… Lees verder »

58D44908-90A7-49EE-A401-DF2899AB9F3E.jpeg