Hans van Nooijen

Hans van Nooijen

Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Hans, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan Peter en Eric aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

Abonneren
Abonneren op
46 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Sanders
24 dagen geleden

Beste familie Van Nooijen, gecondoleerd met het verlies van Hans. Oprichter van VcVerrekijker, enthousiast trainer en speler met, zoals hij zelf altijd riep, een “ontzettend moeilijke!!” onderhandse service.

Fam van Zelst
24 dagen geleden

Hallo fam. van Nooijen

We wisten natuurlijk wel dat het vooral na het overlijden van zijn Ineke niet zo goed met Hans ging
maar dit overlijden zal voor menigeen toch onverwachts zijn gekomen.
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit gemis.
Wij hebben altijd op een zeer prettige manier met Hans samengewerkt.

Hartelijke groet
Harrie en Marie Louise van Zelst

Patrick de Kroon
24 dagen geleden

Beste familie van Nooijen,
Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader en schoonvader. Laat de mooie herinneringen een steun zijn in deze moeilijke tijd.

Huub Bours
23 dagen geleden

Hallo Peter en Eric,
Ontvang mijn deelneming bij het overlijden van Hans, een markante dorpsgenoot.
Hans leerde ik kennen toen wij gezamenlijk chauffeur waren bij de uitwedstrijden van onze zoons. Hoewel wij destijds politieke ‘tegenstanders’ waren, konden we het prima vinden. Ik bewonderde vooral zijn liefde voor Frankrijk.
Vele jaren kwamen we elkaar in Oirschot tegen en altijd was er een warm contact. In 2006 moest ik vanwege een scheiding een nieuwe hypotheek zien af te sluiten en toen heeft jullie vader me voortreffelijk geholpen. Ook ik zal hem niet vergeten.

Gegroet,
Huub Bours

Frans Bevers
23 dagen geleden

Dag Peter, Karin en Eric
allereerst gecondoleerd met vader Hans, een man waar wij het altijd goed mee konden vinden. Het meest natuurlijk met ZIJN volleybalclub de Verrekijker.
Wat hebben we veel plezier gehad, fanatiek tijdens de wedstrijden was hij altijd. Maar de uitstapjes naar Frankrijk waren ongelofelijk. Hans “de oprichter” heeft veel voor de club betekend.

heel veel sterkte met het verlies van jullie ouders zo kort achter elkaar,
wij denken met een goed gevoel aan hun terug.

Frans en Annemieke Bevers

Roel en Maartje van de Ven
23 dagen geleden

Beste Peter en Erik,
Met het overlijden van jullie pap nemen met name jullie als gezin maar zeker ook Oirschot afscheid van een markante en gerespecteerde man. Met zijn grote betrokkenheid in de sport, gezonde interesse in de medemens en zijn immer aanwezige Bourgondische inslag kon je eigenlijk nooit om hem heen. Wat hebben wij bijzondere momenten met hem mogen beleven, maar ook vele interessante gesprekken mogen voeren. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies

Jürgen Hooymayers
23 dagen geleden

Ik herinner mij Hans als een markante en zeer amicale man met humor. Speciale herinneringen heb ik aan de vakantie naar Menorca. In de schitterende Citroën CX, toen een van de mooiste auto’s in mijn beleving, en het enthousiasme Francofilisme van jullie vader. Alles wat hij had was Frans in mijn beleving, behalve dan het vakantiehuis. Heel veel sterkte toegewenst. Ik ken het gevoel, we zijn nu echt de next generation….

Irma Prince
23 dagen geleden

Gecondoleerd en sterkte met het overlijden van Hans, Pieter en Irma Prince.

Kristel van Halen
23 dagen geleden

Lieve familie van Nooijen, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte.

eduard pleijsier
23 dagen geleden

Peter,Eric,Karin

Hans is niet meer onder ons.Zijn overlijden heeft me zeer getroffen want we zouden mekaar na lange tijd weer ontmoeten.Prachtige herinneringen heb ik aan de conversaties met hem en zijn vasthoudendheid in niet altijd overeenkomende standpunten.De gesprekken vielen nooit stil over elk onderwerp had hij een mening en was altijd onderhoudend en respectvol.Een mooi mens is heengegaan.Veel sterkte met het verlies.

Ed Pleijsier

Hans Jongbloets
23 dagen geleden

Peter & Karin
Eric
Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader, Hans.
Wij zullen hem herinneren als een persoon waar we blij van worden dat we hem gekend hebben.
Als oprichter van de Verrekijker laat hij een mooi bedrijf achter waarvan we al jaren klant zijn.

Nogmaals veel sterkte.

Groetjes Hans en Tineke Jongbloets

Frans en Lia Janssen
22 dagen geleden

Peter, Karin en Eric, gecondoleerd met het overlijden van vader.
Wij kenden hem vooral van het volleyen bij de Verrekijker, de club, die hij 50 jaar geleden met succes oprichtte.
We hebben hele gezellige herinneringen aan die tijd.

Dirk Hagemeijer
22 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric,
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en schoonvader. Ik weet nog als kind dat het huis in de Kloosterstraat werd gebouwd bij ons in de buurt. Het huis heeft sindsdien vele verbouwingen doorgemaakt. Zo ken ik Hans, hij was een bouwer. Oprichter van de VcVerrekijker, oprichter van het bedrijf De Verrekijker en niet te vergeten medeoprichter van het Frits Philips standbeeld in Eindhoven. Ik wens jullie veel sterkte toe in deze toch al moeilijke tijd.

Virginie Simons
22 dagen geleden

Hallo Peter, Karin en Eric,
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader.
Ik heb Hans leren kennen als een bijzondere man. Veel met hem gelachen en interessante gesprekken gevoerd.
Ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies, voor nu en de komende periode.
Virginie Simons

Emmy Passier
22 dagen geleden

Beste familie van Nooyen.
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie vader en schoonvader.

Margriet en Harrie van Moorsel
22 dagen geleden

Peter, Karin en Erik,
Wij herinneren ons Hans vooral als de oprichter van de volleybalclub. Wij hebben met hem vele fijne uren doorgebracht in de Julianahal, zowel tijdens de wedstrijden als daarna, waarbij de gesprekken ook vaak over Frankrijk gingen, Franse auto’s en zelfs over het gemis van Perrier bij de bar.
Legendarisch is ook de nachtelijke demonstratie van bovenhands passen door hem, samen met Frits Smulders. Wij zullen deze markante man missen en wij wensen jullie veel sterkte met het verwerken van jullie verlies.

Wout van Breugel
22 dagen geleden

Beste familie van Nooijen, gecondoleerd met het overlijden van Hans, heel veel sterkte en steun gewenst voor de moeilijke tijd voor jullie. Hans was, zoals ik hem kende, een prominente en markante persoon in Oirschot maar vooral in “zijn” VC Verrekijker. Ik kan me de lange wedstrijdanalyses herinneren in de kantine van de Julianahal, meteen gevolgd door de prognoses voor de rest van het seizoen en het volgende, van meerdere teams. Verzorgde altijd een mooi stukje proza in het weekjournaal als wedstrijdverslaggever. Later op de avond kwam dan vaak zijn liefde en passie voor Frankrijk, de Franse taal, ( de… Lees verder »

Bart van Moorsel
22 dagen geleden

Beste familie van Nooijen, Eric, Peter, Karin, Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van je vader en schoonvader. Hans staat voor mij symbool voor het Volleybal Club de Verrekijker gevoel en dat was een heel positief gevoel. Als voorzitter een echt boegbeeld voor de vereniging waar hij veel tijd, moeite en geld in heeft gestoken. Natuurlijk een praatje aan de bar, maar vooral ook iemand die in de bres sprong als het nodig was. Voor een toernooi in Beauraing, het halen van een toptrainer, of voor het verkrijgen van een Perrier. Dat was Hans. Ik heb veel goede… Lees verder »

Ad en Tonny van Zelst
22 dagen geleden

Beste familie,
Aan Hans heb ik de beste herinneringen, als een warme en slimme man en ook als jarenlange zakenrelatie. Hij wist me indertijd in 3 zinnen duidelijk te maken waarom ik mijn verzekeringen bij hem moest onderbrengen, waarna we nog een uur met een kop koffie hebben zitten buurten over van alles en nog wat. Sterkte.

Harrie van Vroenhoven
21 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric,
Vanmorgen geschrokken toen ik las dat Hans was overleden. In de jaren dat Hans zijn Assurantiekantoor had maakte hij natuurlijk tijd voor de volleybalclub De Verrekijker maar hij was ook zeer betrokken bij zijn vak. Hans zat in het bestuur van de NBvA (De Nederlandse Bond voor Assurantiebemiddelaars) en ik ook. Dus kwam Hans mij geregeld in Best ophalen als weer richting Tiel gingen om daar te vergaderen. Hij was ook trots dat Peter zijn zaak overnam. Hij was een kleurrijk man waar jullie nog veel aan gaan terugdenken.
Harrie van Vroenhoven

Margit Lafeber
21 dagen geleden

Ine Willems
21 dagen geleden

Beste familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader. Hans, ’n markante man. Filosoof, voetballiefhebber en Frankrijkfanaat.  Hans kwam graag bij de Sjors. Hans kon over heel veel zaken meepraten.  Het jonge borreltje zette hem op zijn praatstoel. Dat leverde vaak heftige discussies op. Maar heel vaak hadden we weer wat van hem geleerd.  Rogier gaf me deze foto. Frankrijk. PSV moest tegen Bordeaux spelen. Jaartal weet ik niet meer. Maar ze zijn daar nog héél jong.  Nu kunnen ze het samen weer hebben over PSV.  Ik wens jullie heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen. Ine… Lees verder »

IMG-20210529-WA0002.jpg
Herman Wooning
21 dagen geleden

Herman Wooning

Gerard de Kroon
21 dagen geleden

Fam. Van Nooijen.

Gecondoleerd met het verlies van vader en schoonvader.
Heb met Hans vele gesprekken gevoerd over Frankrijk en zijn PSV. ; onder het genot van een glaasje. Ik zal dit zeker gaan missen.

groeten, Gerard de Kroon.

Jan Verhagen
21 dagen geleden

Jan Verhagen

Cees en Magda Sanders
20 dagen geleden

Beste familie Van Nooijen,
We hebben goede herinneringen aan Hans: samen volleyballen, discussies binnen het bestuur van zijn Verrekijker, altijd betrokken en enthousiast. Een mooie mens, die veel voor Oirschot heeft betekend en daarom met warmte herinnerd zal worden.

Toon Gloudemans
20 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric

Gecondoleerd met ’t verlies van jullie vader/schoonvader.
Ruim 40 jaar al persoonlijk en zakelijk contact met de familie van Nooijen.
Zakelijk altijd goed adviserend en service gericht.
Persoonlijk bourgondisch en humoristisch.
Ben zelfs nog een keer in jullie vakantiehuis in Menorca op vakantie geweest.
We hadden wel een strijd……P.S.V. / Ajax oftewel Eindhoven / Amsterdam.
Ooit zei jullie vader tegen mij dat Eindhoven een economisch bolwerk zou worden.
Ik zeg ’t niet graag maar brainport bewijst zijn gelijk!

Veel sterkte,
Toon Gloudemans

Ies den Daas
20 dagen geleden

De kwaliteit van Hans was dat hij echt geïnteresseerd was en een mooie levensenergie had. Ik kende Hans op relatief grote afstand; maar toch raakte hij me. Zoals Ineke dat ook deed. Hans heeft een mooie olievlek achtergelaten. Peter en familie, heel veel sterkte en liefde voor de komende periode.

Familie Ammann, Wassenaar
20 dagen geleden

Lieve rouwende familie, het verlies van Hans heeft ons diep geraakt. We hebben altijd goede herinneringen aan hem en zullen zijn herinnering levend houden. Op deze moeilijke dag zijn onze gedachten bij jullie, en we zullen het definitieve afscheid volgen via online streaming. Sympathieke groeten, Urs Jan, Barbara, Sina en Tim 

Marijke Verplancke
20 dagen geleden

Beste Eric, Peter en Karin, namens ons gecondoleerd met het verlies van, na jullie moeder, nu ook jullie vader. Net als de meeste mensen kenden we Hans als een amicale, joviale zwager en oom, een Bourgondier in hart en nieren. Behalve van de vele gastvrije bezoekjes door de jaren heen aan Hans & Ien in Oirschot, hebben we genoten van zijn bezoekjes aan Nieuw Zeeland. Hans is twee keer in Nieuw Zeeland geweest, de eerste keer alleen. Het was leuk hem met zijn broer Ben te zien optrekken: ze veranderden in twee avonturiers, die samen op stap gingen op het… Lees verder »

Familie Nooijen Correspondentie adres Postbus 29
20 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric.
Ik wens jullie veel sterkte met het onvervangbare verlies van jullie vader Hans.
Het moet voor jullie een groot verlies zijn om je beide ouders op zo’n korte tijd te moeten verliezen. Hans was een betrouwbaar mens en stond altijd voor je klaar.
Mijn oprechte deelneming.
George Gossens.

Eveline Ammann,Eefje ue.ammann@bluewin.ch
20 dagen geleden

Lieve Peter,Eric en Karin, Gecondoleerd met het grote verlies van jullie vader en mijn neef Hans.Hij was zo oud als ik en mijn beste neef.Als we bij jullie op bezoek waren speelden wij vroeger veel met elkaar.Er waren toen nog geen andere kinderen wij waren de oudsten en ik kreeg vanjullie moeder altijd een eierdopje met slagroom om te slekken. Ik vond Hans altijd een lieve kammeraad, altijd een goede bui en altijd iets te vertellen. We hadden het goed samen. Binnenkort was ik van plan om naar Nderland te komen en Hans stond ook op het lijstje om te… Lees verder »

René en Marjan Steggink
20 dagen geleden

Peter, Karin en Eric, gecondoleerd met het het overlijden van Hans.
Joviaal en betrokken, woorden die bij hem passen.
Francofiel (zoals hij zelf vaak zei), rijdend naar Arras in zijn DS voor een toernooi en dan terugrijdend even door de berm scheuren om de luchtvering aan te prijzen.
Herinneringen die we niet meer kwijt raken.
Sterkte.

sita van kastel
20 dagen geleden

Heel veel sterkte met het overlijden van jullie (schoon)vader. Ook wij zullen hem gaan missen voor een gezellig praatje en we hebben er altijd een fijn buurman aan gehad!
Leonie en Sita

Jacques van Son
20 dagen geleden

Jacques van Son, Eijsden
In de Wildeman leerde ik Hans circa zes jaar geleden kennen, zittende aan de toog. Nadien zagen wij elkaar nagenoeg dagelijks voor een afzakkertje eind van de middag in De Beurs. Hans was erudiet, uitzonderlijk scherp inzake economische vraagstukken, met name betreffende de economie van Frankrijk en Eindhoven. Steevast werd het afscheid in de kroeg afgesloten met de woorden: “Je rentre””. Hans, thans voor de laatste maal: “”Vous rentrez”. Bij het passeren van de Franse grens en met name op de grote markt in Nancy zal ik aan je denken. La vie en rose….

Nick van Giessel
20 dagen geleden

Beste Peter, Karin, Eric. Gecondoleerd en heel veel sterkte, na het verlies van jullie moeder, nu ook met jullie vader. We zullen Hans niet vergeten..
Nick & Sam

A.W. RENAUD (Ab)
20 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric, Een ouder moeten missen is heel wat. Twee in zo korte tijd is ingrijpend. Ik heb Hans als tiener meegemaakt bij Oom Piet en Tante Lotte. Mijn neef Hans. In zijn goede tijd: en Familie-Man. Kwam zo maar eens langs in Delft bij zijn tante Toos (míjn moeder en de zus van zijn vader Piet). Was een heel geanimeerd bezoek (60-er jaren). Een man die ook wist wat hij wilde EN, niet wilde. Vaste meningen. Mij staat nog bij dat hij later ooit bij de NS heeft geprotesteerd tegen de nieuwe kleur van de treinen.… Lees verder »

Piet en Kersten Kleijnen
20 dagen geleden

Dag Peter, Eric en familie,

De herinnering gaat heel ver terug, ik kwam graag op de odastraat bij oom peter en tante sieb en natuurlijk hans en ine, veel gezelligheid en warmte, ook in Oirschot, heel veel sterkte

Rian van de Schoot
20 dagen geleden

Lieve Peter, Eric en Karin, Dat was schrikken. Zo snel na Ineke, is ook Hans jullie ontvallen. Een herschikking in de familielijn, in de tijd. Heel veel sterkte. Ik herinner mij Hans vooral als de man van ‘groots en meeslepend’. Altijd betekenisvol. Alles met passie. En dat leverde nogal wat spannende gesprekken op. Dat debatteren lag ons kennelijk allebei wel. Misschien heb je me zo wel ‘wakker’ gemaakt voor de politiek. Ook je liefde voor Frankrijk herinner ik me goed. Dat ik in het weekend bij jullie thuis vroeg: ‘Waar is Hans?’ En dan als antwoord kreeg: ‘Effe naar Lille’.… Lees verder »

Trees Pijnenburg
19 dagen geleden

Beste familie,
Bij deze wil ik jullie veel sterkte toewensen met het verlies van jullie vader en schoonvader.
Het was fijn om voor jullie vader te mogen zorgen.

Bettina Hehlen-Ammann
19 dagen geleden

Heartfelt thoughts go out to you in this time of sorrow.
With deepest sympathy,
Bettina

erica van den Boomen
19 dagen geleden

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader. Veel sterkte toegewenst.
Pierre en Erica

Els Verkerk
19 dagen geleden

Lieve Peter en Eric, Zelf ken ik jullie vader pas de laatste jaren, en vooral vanuit het perspectief van jullie moeder. Helaas was dat niet zijn beste kant. Gisteren tijdens de ‘viering van zijn leven’ hebben jullie Hans op prachtige wijze in een breder perspectief geplaatst. Mijn complimenten en dank hiervoor! Mijn herinneringen aan Hans zijn nu wat anders gekleurd. Ook wil ik nogmaals mijn waardering uitspreken voor de liefdevolle manier waarop jullie eerst jullie moeder en daarna jullie vader hebben verzorgd. Chapeau! Na een paar tropenjaren kunnen jullie eindelijk weer tijd voor jezelf maken, geniet daarvan. Liefs, ook van… Lees verder »

Fam. Emmens
19 dagen geleden

Peter Eric en Karin,
Veel sterkte gewenst met het overlijden van jullie vader en schoonvader.
We kwamen Hans en Ineke vooral tegen op familieaangelegenheden. Ook op het huwelijk van onze dochter in Frankrijk waren ze aanwezig, wat we zeer op prijs hebben gesteld.
Deze condoleances zijn mede namens Tessa en Franck.
Met lieve groet,
Frank en Corine Emmens

Paul van Nooijen
18 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric,
Sterkte met het verlies van jullie (schoon)vader. We vonden het fijn om bij de uitvaart te zijn. We herinneren ons oom Hans als een markante en een bevlogen persoonlijkheid. Hij had een brede belangstelling en een bourgondische leefstijl. We vonden het erg leuk dat hij afgelopen zomer nog met jullie naar ons in Zevenbergen kwam voor een gezellig samenzijn met de familie van Nooijen. Lieve groet, Paul, Maaike en Maartje.

willem hems
14 dagen geleden

Beste Peter, Karin en Eric,
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader. Uiteindelijk komt elk overlijden plotseling, ook al zie je het aankomen. Hans kwamen we vaak tegen in het dorp en de gesprekken kwamen al gauw op zijn geliefde Frankrijk. Met passie sprak hij over de automatisering en de ontwikkelingen in de ICT in Frankrijk, dat ging gepaard met veel parate kennis/cijfers. Wij zullen hem missen! Sterkte voor de komende tijd.
Groeten, Willem Hems