André den Breems

 

Welkom op ons online condoleanceregister. Door op de foto te klikken, krijgt u de mogelijkheid om een persoonlijke herinnering te schrijven met eventueel een foto.

(De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl) 

Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan zijn echtgenote Stella aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

Lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

Abonneren
Abonneren op
76 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marinus moens
25 dagen geleden

Beste Stella, van harte gecondoleerd met het overlijden van André. Veel sterkte gewenst voor jou en de kinderen. Veel liefs Riet en Rini Moens

Frank Egelie
24 dagen geleden

Beste Stella, gecondoleerd met het verlies van André. Ik moet denken aan dit gedicht van Ellen Meike.

In mijn hoofd zit een laatje het mooiste plekje die er is
Ik trek het open om te lachen maar ook in tijden van gemis

Het zit vol met momenten met jou eigen manier van doen
Door dat laatje kan ik altijd even terug naar de tijd van toen.

Het laatje laat mij weten dat ondanks dat je er niet meer bent
Jij nooit zal worden vergeten doordat je daar zit ingeprent.

Sterkte en lieve groet Frank Egelie (Collega uit Apeldoorn)

Hans Geertman
24 dagen geleden

Lieve Stella, gecondoleerd met het enorme verlies. André en jij hebben op een lange en pijnlijke glijbaan gezeten.
ik zal Andre altijd blijven herinneren als een geweldige vent met veel humor en als oprichter en animator van ons clubje 3z met schitterende bijeenkomsten en verhalen met elkaar.
Heel fijn dat jullie er de laatste keer nog samen even bij waren
heel veel sterkte voor jouw en je naasten de komende dagen en tijd
Hans Geertman

Eric Stevenaar
24 dagen geleden

Heel veel sterkte gewenst in deze zware tijd. Door 3Z Andre mogen leren kennen als een enorme leuke vent met een enorm goed gevoel voor humor. Ik heb veel gelachen met en dankzij hem en zal hem zo ook herinneren en missen. Nogmaals heel veel sterkte Eric Stevenaar

Jeroen van Wezel & Cécile Bouwman
24 dagen geleden

Lieve Stella, Marijke, Robert-Jan, Jeroen, kleinkinderen en aanhang.

De korte en oneerlijke strijd, dit verlies en jullie verdriet raakt ons enorm.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe na het verlies van André.

Liefs Jeroen van Wezel en Cécile Bouwman

Huub en Mariëtte
24 dagen geleden

Beste Stella, maar zeker ook moeder den Breems, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. Waarschijnlijk schieten woorden nu even tekort, maar we gaan toch een poging wagen. Vele jaren heb ik met André, als vestigingsdirecteur Valstar-Simonis Eindhoven, mogen werken aan heel veel projecten bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, aanvankelijk als hoofd Elektrotechniek en in een later stadium als manager nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ik heb André daarbij leren kennen als een rustige, vakbekwame maar zeker ook betrouwbare persoon, die problemen niet uit de weg ging en altijd wel weer een oplossing wist te bedenken wanneer het echt moeilijk werd. De vele contactmomenten, zowel… Lees verder »

Bart van der Werf - Logtenberg
24 dagen geleden

Beste Stella,
Vandaag ontving ik het bericht van het overlijden van André. Heb met André fijn samen gewerkt. We misten hem al weer een paar maanden,… zijn droge grapjes…
Ik wens jou en jullie kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe komende tijd van verwerking.
Bart

John Ketelaars
24 dagen geleden

Ik wens jullie allen heel veel sterkte met het verlies van Andre. In mijn korte periode dat ik hem heb mee mogen maken bij Triple Z heeft hij bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten

Arnold Sikkel
24 dagen geleden

Geachte familie den Breems, beste Stella, Vanmorgen ontving ik op het bureau de overlijdensannonce van André. Wat een verschrikkelijk bericht. We wisten dat André ernstig ziek was. Ik heb daarover ook wel contact met hem gehad. Maar zo snel, dat is onwaarschijnlijk. EGM architecten heeft André leren kennen als een bevlogen en begenadigd adviseur. Betrokken, innovatief en zoekend naar nieuwe wegen. Maar André was ook veel meer dan dat alleen. Een heel fijn mens. Een van de weinige adviseurs die ook tijd en ruimte maakte voor een geintje. Dat heb ik zo gewaardeerd. We hebben met André gewerkt aan de… Lees verder »

Peter van der Zanden
23 dagen geleden

Beste Stella en familie.

Gecondoleerd met het overlijden van André. Een niet te winnen strijd is heel snel gestreden.
Ik heb André leren kennen toen hij 3z oprichtte, de club waarvan hij de grote kartrekker was. Altijd gezellig. Met een van de hoogtepunten het bezoek bij jullie in Portugal. André kon genieten maar genoot ook als anderen genoten.
Ook in moeilijkere tijden stond André voor ons klaar.
André bedankt dat we je mochten kennen.
Stella en familie heel veel sterkte de komende tijd.

Peter

Wolter van Hellenberg Hubar
23 dagen geleden

Lieve Stella, kinderen en kleinkinderen,
Afgelopen zaterdag ontving ik een telefoontje dat André is overleden. Het was ons bekend dat André ernstig ziek was. Wat hebben wij, met de golfclub, toch veel plezier en leuke buitenlandse golfreizen gemaakt. Portugal was wel de favoriete plek voor André. André was de pater familias van de golfclub. André zullen we nooit vergeten met zijn humor, kameraadschap en als mens.
Lieve Stella ik wens je en de familie heel veel sterkte toe de komende dagen.
Wolter

Johan Slob
23 dagen geleden

Beste Stella, kinderen en kleinkinderen. Ik heb de afgelopen 1,5 jaar met André samengewerkt en heb hem mogen leren kennen als een kundige man met een goeie dosis (droge) humor. Veel sterkte toegewenst

Patrick Kennis
23 dagen geleden

Beste Stella en kinderen, gecondoleerd met het overlijden van Andre. Ik heb altijd met veel plezier met hem samengewerkt bij Valstar Simonis en nog altijd erg goede herinneringen aan die mooie tijd. Maar ook aan onze laatste samenwerking en zijn adviezen voor ons nieuwe kantoor wat eind dit jaar opgeleverd wordt. Andre hield van gezelligheid en wist altijd wat te organiseren. Het weekend met de collega’s uit Eindhoven in jullie huis in Portugal blijft een mooie herinnering en kenmerkt jullie gastvrijheid!
Heel veel sterkte met dit verlies!
Patrick

Wilhelmine en Andre Sommen
23 dagen geleden

Hallo Stella
Veel te vroeg is hij heengegaan,De mooiste herinneringen blijven de uitstapjes met onze toenmalige wijnclub ,de verblijven in Portugal Duitsland Tsjechië en Frankrijk.
Het meest wat me is bijgebleven die keer dat jullie uit Portugal kwamen naar ons in Frankrijk en André na 1000 km rijden skipbo wilde spelen ,wat een energie toen
Heel veel sterkte en in Rooi altijd welkom
Wilhelmine
Andre

Patric Vranckx
23 dagen geleden

Lieve Stella, kinderen, kleinkinderen, familie en dierbaren,
Allemaal gecondoleerd met het grote verlies van André. De leegte die André achterlaat, is niet met woorden te vullen. Maar ik probeer het toch. André was:
Genieten, altijd klaarstaan, voorop gaan, organiserend, gein, humor, bereidheid, behulpzaam, techneut, praktisch en 3Z.
Bedankt dat ik André heb mogen leren kennen, heb mogen samenwerken en vooral heel veel leuke dingen met hem heb mogen meemaken. De laatste herinnering van jullie aanwezigheid in Willemstad zal altijd in mijn herinnering blijven. Heel veel sterkte de komende periode met het verwerken van het verlies.
Patric

Jos Matheeuwsen
23 dagen geleden

Beste Stella, gecondoleerd met het overlijden van André. Veel sterkte gewenst voor jou en de kinderen. Ik moest er meteen aandenken dat wij bij de jaarlijkse beoordeling spraken over zijn pensioen wat hij zoal van plan was maar helaas heeft het niet mogen zijn. Veel liefs Jos en Henny Matheeuwsen

Math Luijten
23 dagen geleden

Beste Stella, ik wil u condoleren met het overlijden van André. Ik heb mooie herinneringen aan hem als collega adviseur bij Deerns voorheen. Ondanks dat we als concurrenten werkzaam waren konden we goed met elkaar praten en humor delen. Want dat was André ten voeten uit. Altijd vrolijk gestemd. Een fijn mens met ongelofelijk veel respect voor iedereen. Veel sterkte met het verwerken van het verdriet.

Paul Zwartjes
23 dagen geleden

Beste Stella,
Zojuist hoor ik dit enorm verdrietige nieuws. In de projecten waar ik met Andre heb samengewerkt, blijft me zijn gevoel voor humor, eerlijkheid en goedheid altijd bij. Heel veel sterkte toegewenst voor jou, de kinderen en kleinkinderen.
Paul

Karine Minnee
23 dagen geleden

Beste Stella, familie en vrienden van André,
Het is nog steeds onwerkelijk dat André, onze man in Eindhoven, er niet meer is. Ik heb ongeveer zes jaar met André samen mogen werken. Wat ik altijd knap vond, was dat hij de rust bewaarde. Ook al had hij het ontzettend druk of waren er problemen die onoplosbaar leken, hij bleef kalm en werkte aan oplossingen. En altijd met kennis van zaken, humor en met hart voor de relatie.
Ik wens jullie heel veel sterkte met dit enorme verlies.
Liefs, Karine Minnee

Rik de Ruiter
23 dagen geleden

Beste Stella en (klein)kinderen,

Als golfmaatje bij de Mulligans heb ik André leren kennen als een gezellige man met een enorm gevoel voor humor. Een echte gangmaker in ons clubje, die goed kon vertellen. Bijvoorbeeld over Portugal, waar hij ons graag nog een keer langs zag komen. Vorig jaar ging dat helaas niet niet door en nu is het dus al te laat. We zullen hem missen. Ik wens jullie heel veel sterkte met het grote verlies.

1 - 1 (1).jpeg
Do Janne Vermeulen
23 dagen geleden

Dank voor een hele mooie samenwerking met een prachtig gebouw als resultaat. Veel sterkte voor jullie allen met het verlies.

Frank Hurkmans
23 dagen geleden

Hallo Stella, gecontroleerd met het overlijden van André. Net op het moment dat jullie samen zouden gaan genieten, verschrikkelijk nieuws. Frank

Carl Migchels
23 dagen geleden

Beste Stella,
Gecontroleerd met dit verlies. Ik zal André herinneren als ‘n mooie, gastvrije levensgenieter met enorm veel humor.
Heel veel sterkte.
Carl Migchels

Jeroen de Jongh
23 dagen geleden

Beste familie en vrienden van André, Ook wij zijn overvallen door het plotselinge overlijden van André. De afgelopen decennia hebben we André als adviseur bij meerdere projecten ontmoet. We noemen Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Bibliotheek Universiteit Maastricht en natuurlijk het ‘once in a life time’ project ‘Curaçao Medical Center’ waar Arnold Sikkel van EGM ook aan refereert. André bleef ondanks de spanningen in dit op meerdere manieren complexe project vriendelijk en schuwde geen grapje. Hij stond altijd open voor de technisch inhoudelijk discussie ten dienste van het project en we hopen dat hij die waardes heeft weten over te dragen aan… Lees verder »

David Hess
23 dagen geleden

Ik herinner mij André als een zeer capabel en aimable man.
Veel te vroeg stopt zijn bijdrage aan onze samenwerking, mooie projecten en vooral het leven. Heel veel sterkte toegewenst aan Stella en de kinderen.

Rob Lieveloo
23 dagen geleden

Ik was niet op de hoogte van zijn ziekte, maar wat een top vent zijn we kwijt met het overlijden van André !
Kunde gekombineerd met zn zuidelijke kwaliteiten en humor. Hier moet ik nog even overheen komen…shit

Twan Bouwmans
23 dagen geleden

Beste Stella en familie, gecondoleerd met het verlies van André. Ik herinner mij André als een fijne man en baas die je de ruimte liet om je te ontwikkelen. Ik ben hem daar nog altijd dankbaar voor. Met een grapje wist hij de sfeer altijd optimaal te houden. Ik hoop dat alle positieve reacties een steun kunnen zijn in deze moeilijke periode. Groeten Twan Bouwmans

André van Lavieren
23 dagen geleden

Beste Stella, gecondoleerd met het verlies van André. In de tijd dat ik bij VS werkzaam ben geweest, kwam ik regelmatig bij de vestiging in Eindhoven. André was altijd een fijne collega om mee te sparren. Hij stond voor zijn vestiging en zijn collega’s. Ik denk met plezier terug aan de dingen die we samen hebben gedaan. Sterkte gewenst. André van Lavieren

David Verberne
23 dagen geleden

Beste Stella, gecondoleerd met het overlijden van André. Ik zal jullie gastvrijheid voor onze netwerkclub 3Z in de Algarve nooit vergeten, evenals de gezellige momenten met André tijdens de tripjes. Veel sterkte.
David Verberne

Eric Steinebach
23 dagen geleden

Beste familie van André, heel veel sterkte gewenst. André heb ikzelf goed leren kennen in de 10 jaar als MT lid van Valstar Simonis. Hij had een duidelijke visie, durfde zijn eigen weg te gaan en was ondernemer in hard en nieren. Vooral was hij een hele fijne collega met veel humor en een die je altijd wilt helpen. Heel verdrietig en onwerkelijk te moeten horen dat hij er niet meer is.

Tom Kuipers - diederendirrix architecten
23 dagen geleden

Beste familie, heel veel sterkte met het overlijden van Andre.

Mathilde van Mierlo
23 dagen geleden

Lieve Stella en familie, Gecondoleerd met het overlijden van André. Een golfmaat van André heeft me geïnformeerd. Wat een ontzettend verdrietig bericht. Het kwam dan ook binnen als een donderslag bij heldere hemel.  Met André heb ik een jaar mogen samenwerken, toen nog bij het kantoor aan de Hondsruglaan in Eindhoven. Het was een leerzaam, leuk en mooi jaar. Gezellig was de Paaslunch op kantoor, het teamuitje en het kerstdiner. Even André naar Airport Eindhoven brengen voor een vlucht naar Portugal om daar samen met Stella te genieten van de vakantiewoning en daarna samen weer met de auto terug rijden… Lees verder »

Frans Janssen
23 dagen geleden

Gecondoleerd familie, vrienden en collega’s. Ik herinner mij Andre als een zeer betrokken persoon waar ik erg prettig mee heb samengewerkt op het HNO project in Curaçao. Veel sterkte gewenst voor alle direct betrokkenen.

Pierre Martens
23 dagen geleden

Veel sterkte toegewenst aan familie , collega’s en vrienden met het overlijden van André. Ik heb samen met André aan het CMC project te Curaçao mogen werken. Ik zal André herinneren als een fijne man om mee samen te werken en een man met een flinke dosis humor. Hij keek ernaar uit om veel meer tijd door te brengen in Portugal. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

Jos Cornelissen
23 dagen geleden

Ben bij VS Eindhoven in het vroege begin boven de autogarage werkzaam geweest, samen met André, Wally en Sly. Het begin van de renovatie Catharina Ziekenhuis. Deze periode als plezierig ervaren.

Jeroen van der Kamp
22 dagen geleden

Beste Stella en familie, gecondoleerd met het overlijden van André.
In de periode dat ik werkzaam was bij Valstar Simonis heb ik altijd met veel plezier met André gewerkt. Zijn vakkennis maar zeker ook zijn humor blijven een positieve herinnering.
Veel sterkte met de verwerking van dit verlies.
groet, Jeroen van der Kamp

René de Bont
22 dagen geleden

Beste Stella, gecondoleerd met het overlijden van André, ik wens jou alle sterkte toe.
René de Bont.

Anne Djohari
22 dagen geleden

Lieve Stella, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met dit grote verlies en het is nog steeds niet te bevatten dat deze fijne man niet meer in ons midden is. Andre en ik kennen elkaar al heel wat jaren en mede dankzij zijn inspanning, inzet en zijn vriendelijk karakter wist hij heel wat zaken en mensen in beweging te krijgen en heeft hij van “zijn” vestiging een vestiging gemaakt tot het het heden ten dage is. De shopmomenten met de secretaresses in Eindhoven en daarna een hapje eten met elkaar, waren de momenten om elkaar nog beter te leren kennen. Natuurlijk zijn… Lees verder »

Arie Herlaar
22 dagen geleden

Ik herinner me mijn 4 jaar jongere neef Andre vooral uit de tijd dat hij met zijn gezin regelmatig naar ons in Scheveningen kwam. Dat was een hele happening als de hele familie (vader, moeder en 4 jongens, later kwam Marian erbij) meestal onaangekondigd de straat kwamen binnen rijden. Ons kleine huisje was vol met gezelligheid. Mijn vader moest wel na vertrek even bijkomen. Andre was de rustigste van het stel. Na het overlijden van mijn vader in 1969 keken we vooral uit naar de komst van de familie; dat gaf afleiding. Later zagen we elkaar alleen bij familie-aangelegenheden. Het… Lees verder »

Beheerder
Huub en Mariëtte
24 dagen geleden

Beste Stella, maar zeker ook moeder den Breems, kinderen, kleinkinderen en overige familieleden. Waarschijnlijk schieten woorden nu even tekort, maar we gaan toch een poging wagen. Vele jaren heb ik met André, als vestigingsdirecteur Valstar-Simonis Eindhoven, mogen werken aan heel veel projecten bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, aanvankelijk als hoofd Elektrotechniek en in een later stadium als manager nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ik heb André daarbij leren kennen als een rustige, vakbekwame maar zeker ook betrouwbare persoon, die problemen niet uit de weg ging en altijd wel weer een oplossing wist te bedenken wanneer het echt moeilijk werd. De vele contactmomenten, zowel… Lees verder »

Unknown-3.jpeg
Unknown-4.jpeg
Unknown-5.jpeg
Hans Franke
22 dagen geleden

Beste Stella, kinderen, kleinkinderen en familie, gecondoleerd met het overlijden van Andre.
Ik heb met Andre vele jaren mogen samenwerken en vele fijne discussie’s gehad en standpunten gedeeld. En altijd kwam hij met zijn uitgesproken mening en en adviezen hoe zaken aan te pakken. Ik heb Andre mogen meemaken als een kundige collega, een fijne collega en een prachtig mens een levensgenieter.
Ik wens jou en allen die hem lief hebben gehad, veel sterkte met het verlies van Andre

Mark van Wordragen
22 dagen geleden

Beste Stella en familie,

Het trieste bericht bereikte mij via Patric. Gecondoleerd met het verlies van Andre, veel sterkte voor jou, de kinderen en je naasten.
Ik zal Andre herinneren van de prettige samenwerking op diverse mooie en complexe projecten en als de organisator van de gezellige golftrips die we in het verleden hebben mogen doen. Met Andre samen was er altijd een oplossing voor de uitdagingen die wij op projecten zijn tegen gekomen.
Veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies voor jou en je naasten.

Mark van Wordragen

Han Albers
22 dagen geleden

Geachte Stella, al hoewel ik al veel jaren met pensioen ben wil ik je toch van harte condoleren met dit grote verlies. Ik wens jouw en de familie veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Als ex collega die met Andre regelmatig heeft gewerkt zal ik hem herinneren als een fijne collega die veel voor Valstar heeft betekend.
Groet uit Uithoorn

Richard van der Linde
22 dagen geleden

Beste Stella / kinderen / kleinkinderen en overige familie, Ik heb ruim 14 jaar met Andre mogen werken en hem leren kennen als een recht-door-zee-man en een fijne collega. Wat was het dan ook een klap toen ik eerder dit jaar het nieuws ontving dat het niet goed ging met Andre en dat hij een zwaar gevecht aan moest gaan. Uiteraard hoop je dat het allemaal mee valt en dat Andre zal herstellen. Helaas, enkele maanden later, ontvang je dan toch het (onverwachte) vreselijke nieuws van zijn overlijden. We gaan een fijne collega en mens missen. Rust zacht! Stella en… Lees verder »

cock Bouman
22 dagen geleden

Beste Stella, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van André. Ik heb André een jaar of 4 geleden beter leren kennen via het golfclubje Puerto Rico. Ik heb André in die tijd leren kennen als een zeer een mooi mens, niet van zijn stuk te krijgen altijd zijn woordje klaar zeker als het over z’n golfspel ging. Na het golfen, tijdens een wijntje, had hij het zo nu en dan over Portugal en hoe hij daar samen met Stella van genoot. De wereld verliest een mooi mens. André rust zacht. Verder hoop ik dat jullie als familie voldoende kracht… Lees verder »

Peter Blomme
22 dagen geleden

Beste Stella, kinderen en kleinkinderen,

In juni 2016 introduceerde ik André bij de Mulligans. Hij werd meteen lid en een maand later ging hij mee op onze Schotlandtrip. André ten voeten uit, hij stond meteen met iedereen op goede voet.
Vorig jaar pikte ik hem thuis op voor het Mulligansweekend in Friesland. Met z’n tweeën heen en terug, geen moment stiltes en leuke gesprekken gevoerd. Zo ga ik me André ook herinneren: sociaal, gezellig, geïnteresseerd en altijd weer een goeie mop.

Veel sterkte de komende tijd met het dragen van het verlies. Mede namens de medewerkers van Complan

Peter Blomme

Melissa den Breems
22 dagen geleden

Lieve Stella, Marijke, Robert-Jan, Jeroen en kleinkinderen,

Gecondoleerd met dit enorme verlies.
We wensen jullie heel veel sterkte toe.

Melissa, René en Lucas

huub de Bie
22 dagen geleden

Beste Familie,

Afgelopen vrijdag hoorde ik het slechte nieuws en dat kwam hard en zeer onverwachts aan. Ik ken Andre vanuit de Golfclub Mulligans. Samen hebben we nog het golfweekend in de Ardenne georganiseerd in 2019. Andre was een gezellige man, met veel humor en had altijd een positieve instelling in woord en daad. Begin september hebben we weer ons golfweekend en we gaan zeker nog een aantal keren met een glas rode wijn op hem toosten.
Ik wens jullie heel veel sterkte.

Danny den Breems
22 dagen geleden

Het was een mooie en bijzondere dienst.

Ik ben er van overtuigd dat Andre nu herenigd is met mijn vader die hem vast boven heeft opgewacht.
Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toegewenst

Lieve groetjes
Danny, Suus, Julia en Ruben