Leo Vermulst

 

Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Leo Vermulst, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan zijn echtgenote Riet aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jolanda Melis - Vermulst
27 dagen geleden

Ome Leo was een man van weinig woorden, in ieder geval richting mij. Maar met zijn ogen sprak hij boekdelen. Soms een beetje morrend, maar vaker als ik hem zag met glinsterende pretoogjes die mij vertelde dat hij echt wel aan het genieten was! Een echte Vermulst is niet meer … Lieve tante Riet, John & Germa, Adrie & Yvonne en alle kleinkinderen koester de vele mooie herinneringen die jullie samen hebben en maak samen ook weer nieuwe herinneringen. Heel veel sterkte en kracht gewenst! Lieve groet, Jolanda

Louis
27 dagen geleden

Ja

Helmut van der Vorst
27 dagen geleden

De jaren dat ik Leo wat beter leerde kennen was natuurlijk in de tijd van Allfence in Nuenen. Echter, beter leren kennen was nog nog niet zo vanzelfsprekend en makkelijk want Leo was een man van weinig woorden. Maar als hij wat zei was het meestal wel raak. Lekker nuchter en altijd zichzelf. De deur in Vessem stond bij Leo en Riet altijd open. Tenminste als er geen 10 honden aan je broekspijpen bleven hangen. De vele keren dat ik bij jullie ben geweest heb ik altijd als erg prettig ervaren. Het stoppen van het Allfence tijdperk is me dan… Lees verder »

De Biljarters
25 dagen geleden

Enkele herinneringen aan Leo Vermulst. Leo was niet iemand die heel open was naar de buitenstaander. Maar we kennen hem natuurlijk al zo lang dat we wel wat met hem hebben meegemaakt. Lang geleden gingen we met Riet en Leo naar Antwerpen markt. Leo kocht een oude platte buiskachel, waar hij erg mee in zijn nopjes was. Toen we op de Donk de kachel uit de auto haalden, bleek er steeds meer aan kapot te zijn. Nondedju, hij was lelijk besodemieterd, maar we hebben die dag veel plezier gehad. Kopen en verkopen was zijn hobby, maar het viel niet mee om… Lees verder »

1.jpeg
2.jpeg
5.jpeg
John Rademakers
25 dagen geleden

Beste Leo, Ondertussen al meer dan 10 jaar geleden dat ik voor jou en je zoons heb mogen werken. Wat heb ik een mooie herinneringen daar aan over gehouden. Je was niet altijd even spraakzaam maar dat was je wel wanneer we de boel op moesten ruimen. Nee we mochten van Leo dan ook niet teveel weg gooien wat resulteerde in een enorme opslag. Tevens als je zoons riepen: Leo betaal jij die mannen, dan werd er wat gemopperd, maar wel altijd met een grijns. Daarlangs heb ik altijd enorm gelachen en me enorm thuis gevoeld. Bedankt voor deze mooie… Lees verder »

Sooi Paridaans
24 dagen geleden

Ergens in de jaren ’83 zijn we klinkers gaan laden in Rotterdam bij Henk Zonder Rijbewijs. Nadat we deze in Vessem hadden gestockeerd kwam op het journaal het verhaal van de ontvoering rond Freddy Heineken. Hier was losgeld geplaatst onder een bepaalde klinker, net die klinkers die wij hadden gehaald! Daags erna zijn we met enkele klinkers naar de politie in Den Haag gereden voor de gouden tip, HELAAS zonder succes…. Een mooi verhaal rond een interessant persoon. Riet, John en Adrie veel sterkte.

Chris Paridaans
24 dagen geleden

Leo zal ik nooit vergeten, als klein manneke zat ik al aan de toog, en durfde ik niet naar de WC achter die grote donker rode gordijnen, Er was altijd volop leven. Altijd een warm huis. Wij verhuisden naar Lommel en op een keer, plots midden in de nacht wordt ik gewekt door ma. Chris sssst er loopt iemand om het huis en klopt op de ramen. Ik word wat wakker en hoor: “Sooi doe eens open”!!! Ik zeg bloed nuchter tegen ma” Dat is Vermulst, met nog iemand ik herken de stem, doe die deur open dan kan ik… Lees verder »

Kees van Gool
19 dagen geleden

Ik wens de familie heel veel sterkte

Frans Huybers
19 dagen geleden

Riet, John, Germa, Adrie, Yvonne en alle kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van jou man, jullie vader en opa. Leo was een wat stille man maar kon goed luisteren en wist alles in korte bewoordingen samen te vatten. Zijn grote hobby was toch wel de handel in oude spullen. daar van zij hij dan ” ge moet iets kopen wat anderen nie willen”. Ik weet nog dat we lang geleden naar Zeeland reden voor een koopdag van een aardappel cooperatie . Allerlei machines, de een ging bij afslag nog duurder weg dan de ander. Te duur, das niks. Toen kwamen… Lees verder »

MTS van de Pas - de Crom
19 dagen geleden

Riet,Kinderen en kleinkinderen

wij wensen jullie sterkte met t verlies van Leo.

Fam vd Pas de Crom

Maria Becx
18 dagen geleden

Riet , kinderen en kleinkinderen

Heel veel sterkte met het verlies van je man, pa en opa