Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Annie Smetsers – Smetsers, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan haar echtgenoot Kees aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Carola Huijbregts
19 dagen geleden

Tante Annie, Of hoe wij het vaker hoorde Ons An. Ondanks dat jij met je 4 dochters je niet verveelde, kwam je toch altijd bij ons in Netersel helpen. Je lapte onze ramen, deed de voorjaarsschoonmaak mee, maakte eten en was er als er hulp nodig was. Zo ook wanneer wij ons mam met onze creatieve naai ideeen voor carnaval belastte. Jij was dan de rots in in de branding en hielp het hele plan vorm te geven in een patroon. Vol verwondering kon Tante Annie het zo makkelijk doen lijken. Nu zo veel jaren later zit ik achter de… Lees verder »

Monique Vriens
18 dagen geleden

Lieve tante Annie , Alweer 48 jaar geleden werd jij mijn peettante. Op mijn verjaardagen werd ik altijd goed verwend door jou. In de afgelopen jaren hebben we veel herinneringen gemaakt. Zoals de logeerpartijtjes bij jullie en de uitjes met jouw en ons gezin naar een pretpark of het E3 strand. De koelboxen zaten dan propvol met allerlei lekkernijen en de auto’s vol met kinderen. Maar ik vergeet ook niet de winterse schaatsmomenten. Samen met ons mam schuifelde je over het ijs om na een halfuur de schaatsen uit te doen en opgelucht de laarzen aan te trekken. Het was… Lees verder »

Foto_2021-12-29_085545999.jpg
Els en Adrie
18 dagen geleden

Wat een vreselijke dag ! Kees en kinderen wij willen jullie controleren met het grote verlies van Annie.
Els en Adrie.

Caroline Gerritsen
18 dagen geleden

Tante Annie, wat schrokken we zeg, toen we kerstavond het bericht hoorde. Wat een groot verlies dat je er niet meer bent. Je bent ook van ons leven altijd een onderdeel geweest. Vroeger toen we klein waren gingen we altijd bij jullie logeren als ons pap en mam weg moesten. Samen sliepen we dan in een groot bed en het was altijd gezellig. Ook kwam je vaak bij ons thuis om te helpen, toen wij onze communie deden of toen Caroline ging trouwen. De laatste jaren kwamen we je regelmatig tegen in Oirschot, op de fiets of bij de jumbo,… Lees verder »

Hedwig Pijnenburg
18 dagen geleden

Ik heb je niet goed gekend, maar je was die lieve, zorgzame moeder van mijn inmiddels ex-buurvrouw Els. Altijd met de kinderen en kleinkinderen bezig. Vaak op de fiets vanuit Spoordonk naar Bladel. Rust zacht, lieve moeder van Els…
Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Susan Huijbregts
18 dagen geleden

Lieve tante Annie, Zo valt er nog een kerstkaart van jullie op de mat, aan het handschrift op de envelop herkenbaar dat het van jou en ome Kees is, en zo ben je er ineens niet meer. Zo plotseling; onvoorstelbaar. Ik herinner me de uitstapjes die we met de families deden: naar de Efteling; die ene schommel waar tante Annie altijd het liefst staande hard op schommelde, het E3 strand; met zijn allen onder de bomen bij het water, en de zondagen bij opa en oma. En toen ik klein was, was het een feest om te mogen gaan spelen… Lees verder »

peettante annie en susan september 1979.jpg
Cees van Beers
17 dagen geleden

gecondoleerd met anneke

Tonny van Gerwen
17 dagen geleden

Vele jaren zag ik je samen met Kees op de verjaardagen bij Henriëtte, stilzitten was dan in ieder geval niet jou ding, het liefst was je bezig met zorgen. Maar ook altijd geïnteresseerd in de ander…
Wat was het schrikken toen ik het slechte nieuws hoorde.
Kees, de meiden met aanhang en kleinkinderen, ik wens jullie alle kracht toe de komende tijd, wat zullen jullie haar missen…

Groetjes Tonny

Yvonne
17 dagen geleden

Wat zal iedereen je gaan missen tante Annie. Je stond voor iedereen altijd klaar.

Het eerste wat in me op komt als ik aan je denk zijn de leuke logeerpartijtjes. Leuk met Astrid spelen en jij zorgde voor alles er om heen.

Ook ging ons gezin regelmatig met jouw gezin een uitstapje richting zwembad of pretpark maken. Altijd leuk

Mooie herinneringen die we vast blijven houden. Rust zacht tante Annie

Heel veel sterkte Ome Kees, kinderen en kleinkinderen

Yvonne, paul,
Maud, Rens, Veerle

Dilia van Straten
16 dagen geleden

Kees en familie,
wat zal Annie trots op jullie zijn.
Wat een mooi afscheid.
Heel veel sterkte allemaal.

Corrie Castelijns
16 dagen geleden

Kees, kinderen en kleinkinderen.

Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, moeder en oma.
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Corrie en Ad Castelijns van Hoof

M. Hems
16 dagen geleden

Aan de hele familie Smetsers, heel veel kracht om verder te gaan. Jullie Hebben mooie herinneringen aan je moeder.
Veel sterkte allen.
Rene en Marlies Hems

Wim en Corrie Verhagen
16 dagen geleden

Kees en Familie
Wat een mooi afscheid van Anneke
Heel veel sterkte allemaal

Kees en lucy huijben Dankers.
16 dagen geleden

Kees,kinderen en kleinkinderen.
wat een verlies van jullie Annie, Moeder en Oma zo plotseling.
we hebben online mee gekeken naar de mooie afscheidsdienst.
van Annie.
we wensen jullie heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

kees en Lucy Huijben-Dankers
Winrelre.

An van den Bogaart- van Beers.
16 dagen geleden

Beste Kees en familie,
Heb zojuist het afscheid van Anneke gezien.
Het was een hele mooie en liefdevolle dienst.
Wens jullie heel veel lieve familie en vrienden toe
om jullie te steunen.

familie van Leeuwen
16 dagen geleden

Hallo lieve allemaal, wat hebben jullie een mooi afscheid geregeld. iets wat ze dubbel en dwars verdiend heeft.
Koester alle mooie herinneringen.
Heel veel sterkte voor de komende tijd.
We denken aan jullie.

Groetjes Familie van Leeuwen

jan smetsers
16 dagen geleden

Wat een mooie maar o zo droevige dag. het zonnetje begon te schijnen, vuurwerk en de klokken die er geen genoeg van konden krijgen. Tante Annie ondanks dat ik je niet echt kende werd vandaag alles wel benoemd wat ik me ook kan herinneren van jouw, een mooi, goed en warm mens. Jullie hebben een mooi gezin en dank je dat ik/wij daar even van mochten genieten, helaas onder de verkeerde omstandigheden. Allemaal nog gecondoleerd en sterkte.

Mark van de Sande
16 dagen geleden

Wat een verschrikkelijk nieuws was het toen ik hoorde dat jij was overleden. Jij was er altijd voor iedereen en dacht daarbij nooit aan jezelf. Je hoefde jou en Kees maar te bellen en stonden al op de stoep. Stil op een stoel zitten was er niet bij: je poetste, kookte als de beste en was er als iemand je nodig had. In de vrije tijd die je jezelf gunde stonden je kinderen en daarna kleinkinderen op nummer 1. Genieten deden jij en Kees door met heel de familie naar het E3 strand te gaan waarbij wij niet veel mee… Lees verder »

Gerdien
15 dagen geleden
Kees kinderen en kleinkinderen . Heb het afscheid online gekeken ,was heel indrukwekkend,kon je zien hoe geliefd Anneke ,moeder oma en zus was , het gemis zal groot zijn ,we wensen jullie heel veel sterkte .Gerdien en René van der Velden Dankers .
Marion Huijbregts
14 dagen geleden

Dag Lieve Annie. Het is zo vreemd om alleen nog maar te praten in de vorm van herinneringen. Voor mij blijf je altijd die lieve sterke vrouw, die alles aan kan. Die altijd geïnteresseerd is in hoe het met ons gaat. Die oog heeft voor de mensen om zich heen en zich hier te alle tijde met al haar kracht voor in zal zetten.
Ik heb bij je begrafenis mogen zijn en ik hoop dat je mee hebt gekeken. Want wat heb jij veel betekend voor al die mensen om je heen.
Rust zacht Annie

Angelique Heyms
11 dagen geleden

Annie heeft bijna 7 jaar op onze kinderen, Mathijs en Tessa, gepassen. Na de geboorte van Mathijs en tot Tessa 4 jaar werd en naar school ging. Je kwam 2 dagen per week bij ons thuis oppassen, wat was dat fijn en gemakkelijk voor ons. Je was heel zorgzaam. En wat was je creatief, je hebt veel met onze kinderen geknutseld. Maar ook buiten meespelen en voetballen. We hadden net nog een kerstkaart van jou gehad. Wat een groot verlies dat Annie er zo plotseling niet meer is voor Kees, haar kinderen en kleinkinderen. Wat een mooi persoonlijk afscheid hebben… Lees verder »

P1010863 - kopie.JPG
P1010859 (2).JPG
Hanneke Raaijmakers
2 dagen geleden

Oh nee toch… Ik kijk toevallig hier op de pagina, zie een foto van haar…
Ik wist niet hoe ze heette, maar zag haar altijd bij het boodschappen doen. Altijd samen met haar man. Och wat erg.. zo plotseling. Heel veel sterkte wens ik haar hele gezin. Wat zullen jullie haar missen