Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Jules, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan de broers en zus aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel
17 dagen geleden

Ik ga je missen lieve vriend.

Marcel

Jules.jpeg
Judith en Toine de Leest
16 dagen geleden

Lieve Jules,
We gaan je missen; jouw gastvrijheid, jouw verhalen, jouw lekkere eten, jouw gezelligheid, jouw vriendschap.
We gaan je missen; gewoon de mens die je was.
Dank je wel!
We zullen je niet vergeten.
Liefs, Toine en Judith

Marjo
16 dagen geleden

Dag Jules, mooi, bijzonder mens

R v Meurs
16 dagen geleden

Lieve Jules, fijne broer van Thijs en Charles en Charlotte, altijd opgewekt en gezellig.
Altijd overal over mee kunnen praten zonder vermoeiend te worden en toch je eigen mening op een leuke manier erin gooien.
Het zal voor Thijs de komende tijd moeilijk zijn de komende tijd, maar als hij wil zijn we er voor hem.
Veel te vroeg maar daar wordt helaas niet naar gevraagd heb je deze wereld moeten verlaten, rust in vrede Jules.
Groeten Anne en Richard

TIneKe de Kok
16 dagen geleden

Juul.
Jarenlang was je onze buurman.
Behulpzaam en belangstellend en geinteresseerd in ons gezin.Mooie foto.s maakte jij van ons,die mij zeer dierbaar zijn. Enige tijd terug was je op de fiets hier in Middelbeers,ik voelde dat als een afscheid niet droevig maar
onvergetelijk .Dank voor je vriendschap . Tineke

Piet Hein en Irma
16 dagen geleden

Lieve familie,
Gecondoleerd met het verlies van Jules,
Altijd opgewekt en tijd voor een praatje.
Afgelopen zomer kwamen we je tegen kwam je van de bakker met een doos gebak.
Kom gezellig mee heb er genoeg een gezellige middag was het geworden.
Mede door jou gastvrijheid Jules en je mooie verhalen.
Veel te vroeg ben je van ons heen gegaan.

Lieve groet Piet Hein en Irma

Ineke en Ton Valks
16 dagen geleden

Beste Thijs, Charles, Charlotte & familie, gecondoleerd met het verlies van Jules. Hij was altijd gezellig, positief en ondernemend! Ontzettend veel plezier met Jules gehad toen hij ons enkele malen bezocht in Toronto en Ottawa, maar ook als we hem zagen in het Oirschotse leven. Jules, rest in peace! Ineke en Ton Valks

Joris van Esch
16 dagen geleden

Nou dacht ik dat we het wel gehad hadden dit jaar……. Achter in de hoek bij Oud Brabant, met carnaval. Daar hebben we elkaar waarschijnlijk goed leren kennen. De penningmeester die Treface officieel niet heeft. De man van de lijstjes en bedragen tijdens de veiling, zodat het enige dat serieus moest gebeuren, ook serieus gebeurde. Later samen de spaarkas tellen, ondertussen genietend van één van je ‘colleges’. Want er was werkelijk geen onderwerp waar jij niet over wist te vertellen. En veel wist te vertellen. En dan na afloop nog even genieten van een goed glas wijn. “Vooruit dan maar,… Lees verder »

Ans en Noud van Lier
15 dagen geleden

Veel te vroeg moeten wij afscheid nemen van onze goede buurtgenoot en gildebroeder Jules.We zullen je missen als deken van “De verlopen guld “ en vooral als man van sterke teksten.

Joost Meeuwis
15 dagen geleden

Jules, goede vriend en trouwe kameraad. Wat hebben samen we veel leuke momenten beleefd gedurende zo veel jaren. Ons allerlaatste laatste uitstapje was een bezoekje aan Maastricht en aan wijnhuis St. Martinus in Vijlen. Ik drink die fles op jouw nagedachtenis…
Ik zal je missen.

Jules.jpg
Ina
15 dagen geleden

Lieve Jules,
Uniek mens in alle opzichten. Ik kende je in eerste instantie als serieuze scheidsrechter bij de hockeyclub. En vele jaren later als quizmaster tijdens oudejaarsavond. Ik stel me voor dat je dan al weken voorpret had met het bedenken van de vragen. Zo verschrikkelijk moeilijk dat ik er elke keer de slappe lach van kreeg. Je kennis over allerlei onderwerpen was fenomenaal. Maar bovenal was je een warm en gastvrij mens. Dank je wel voor de mooie momenten.

Kok De Maartje
15 dagen geleden

Lieve Thijs veel sterkte met het verlies van je lieve broer Jules. Je hebt goed voor hem gezorgd , zei mijn moeder . Jules je was een fijne buurman voor mijn ouders en ik heb leuke herinneringen aan jou in de jonge jaren bij oud Brabant ! Maartje de Kok

Marc Meeuwissen
14 dagen geleden

Jules wat hebben we plezier gehad met onze hockey toernooien in het buitenland Hertog-Jan on toer onvergetelijk goed dat we elkaar daar kort geleden nog over gesproken hebben!
Ik ga je missen

ad van de Wal
14 dagen geleden

Jules,
Altijd opgewekt, vele verhalen en wist alles van de familie geschiedenis. Veel te vroeg om aan je laatste reis te beginnen.
Lian & Ad

Ilse van Beurden
14 dagen geleden

Jules, wat ga je gemist worden. Wat hebben we mooie tijden beleefd op de hockeyclub tijdens de toernooien van het Donkey festival en het Kinderkôpkes. Maar ook in de kroeg tijdens carnaval. Het ga je goed.

René Leermakers
14 dagen geleden

Jules,

Met heel veel respect kijken wij terug op hoe je omging met je ziekte ondanks het vooruitzicht. De positieve insteek, gericht op het (tijdelijke) leven.
En Thijs hierbij een groot compliment voor jouw, op de wijze waarop je er voor Jules was.
Thijs, Charlotte en Charles veel sterkte met dit verlies.

Lieve groet van René en Margret

Johan Sonnemans
14 dagen geleden

Beste Jules, altijd gezellig was jouw aanwezigheid bij verjaardagen en andere feesten. Jouw verhalen en analyses waren prachtig en we hebben samen veel gelachen. Met name de reis naar Normandië is onvergetelijk. Bedankt voor al het plezier en de vriendschap die je ons gegeven hebt in al die jaren.
Thijs, Charles en familie/vrienden: ik wens jullie alle sterkte toe. Ik hoop dat de mooie herinneringen het zullen winnen van het verdriet.

Virginie
14 dagen geleden

Beste Jules, een man die alles wist. Hele verhalen kon je vertellen en je had over een antwoord op. Vele avonden heb je de Spaarkas geteld en bleef je nog gezellig na borrelen. Je was een man van de cijfertjes. Wat zal jij gemist worden.
Thijs, familie en vrienden van Jules. Gecondoleerd met dit verlies en wens jullie veel sterkte!

Helene Hoeks
14 dagen geleden

Lieve Jules, toen ik in Oirschot kwam wonen leerde ik je al snel kennen. Als het gezellig werd was jij er ook. Later kwam ik er achter dat jij er ook was op andere momenten die minstens zo waardevol waren. Ik vond het fijn om je te kennen en te horen hoe jij de dingen zag. Jouw plekje is nu leeg. Wat zal ik daar aan moeten wennen…
Dag lieve , bijzondere Jules
Godspeed

Rob van de Ven
13 dagen geleden

Wat een verdrietig nieuws. Thijs, heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd. Jules, dankjewel voor alle leuke gesprekken, goede verhalen en wijze lessen tijdens en rondom de Carnaval.

Vincent Veldhuis
13 dagen geleden

Lieve familie,

Gecondoleerd met het verlies van Jules. Verschrikkelijk nieuws, zo jong nog.
Ik heb Jules leren kennen tijdens mijn masteropleiding in Tilburg en had nadien ook met enige regelmaat contact met hem. Jules was altijd opgewekt én had altijd leuke en mooie verhalen en ideeën!

Ik wens jullie veel sterkte!

Ans en Wout van Bommel
13 dagen geleden

Jules de deken van de verlopen guld.
Hield van gezelligheid en buurten.
Vele mooie momenten zijn er geweest, vooral de ludieke toespraken tijdens de buurtfeestjes.
Bedankt voor al die jaren als ons buurtgenoot. Houdoe, wij gaan je missen.
Groet Wout & Ans 

juul heg.jpg
juul.jpg
Jo Soree, Yvonne en Paulus Termeer
13 dagen geleden

Lieve Charlotte, Charles en Thijs,
We zijn geschrokken van het vreselijke bericht van het overlijden van Jules. Helaas zijn we elkaar de laatste jaren uit het oog verloren, maar we willen via deze weg ons medeleven betuigen. Als familie hebben we veel mooie herinneringen aan alle bezoekjes bij jullie op de markt in Oirschot. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Veel liefs van ons, Jo, Paulus en Yvonne

Jules Termeer
13 dagen geleden

Lieve Charlotte, Charles en Thijs,
Wat een -voor ons- totaal onverwacht bericht dat Jules overleden is na een ziekbed. Het doet me erg aan de situatie van onze Hannes denken, alweer zoveel jaren geleden. Net als het plan een neven- en nichtendag te organiseren, wat er helaas nooit van gekomen is. Toch herleven oude herinneringen nu. Wanneer jullie behoefte hebben om persoonlijk af te spreken, dan kom ik graag naar Oirschot of heet jullie welkom in mijn huis in Tilburg. Voor nu alle sterkte met jullie verlies. Lieve groet,
Jules Termeer, Juul en Yke Engel

Petra Van Lieshout
13 dagen geleden

Lieve Jules, bedankt voor je onuitputtelijke hulp ,altijd was je bereid mij te helpen als ik het weer eens niet wist met mijn computer. Zo veel geduld. Ik ga je missen.

Gonny
12 dagen geleden

Jules was voor mij een lieve en zeer behulpzame man.
Zal het missen om even een advies te kunnen vragen.
Ik blijf hem herinneren als een zeer bijzonder, intelligente en
nooit klagende man.

Joost & Anastasia
12 dagen geleden

Beste Jules, dank voor de fijne herinneringen en de leuke gesprekken als we elkaar weer eens tegen het lijf liepen rondom de Kerkstraat. Altijd opgewekt, gezellig en geïnteresseerd. Ontelbare passies en projecten had je, waarover je altijd met verve en bevlogenheid vertelde. Daar veranderde de afgelopen tijd niet veel aan. Wat een bewondering hebben we voor jou. We zijn er stil van, en zijn jou als onze goede buur dankbaar voor de tijd dat we jou hebben mogen kennen.

Paulie van der Heijden
12 dagen geleden

Lieve Thijs, Charles, Charlotte en familie,
Jules ken ik vooral uit de tijd van voor mijn twintigste. Wat kon hij vertellen, geïnteresseerd als hij was in de meest uiteenlopende zaken. Ooit leerde hij mij “spellen” op z’n Afrikaans en las voor uit mijn Hoe en Waarom boeken. Dat is allemaal lang geleden maar de herinnering is niet ver weg.
Vandaag neem ik rustig de tijd om met mooie muziek aan hem te denken.
Ik wens jullie veel sterkte bij dit afscheid van Jules .
Paulie

Mieke en Thieu de Kroon
12 dagen geleden

Beste Jules,
wat was je voor ons een fijne steun/hulp bij het sorteren van onze spullen bij verhuis naar Oirschot. Alle geduld en alle tijd, gevuld met babbels van jou. Je had ons volledig vertrouwen. Dank voor dit klaar staan, je hebt ons enorm geholpen.
lieve groet Thieu en Mieke

Ooks en Richte Doggenaar
12 dagen geleden

Lieve Jules,

Vers in het geheugen staat natuurlijk het warme onthaal eind september bij jullie in de tuin. Gewoon gezellig bijpraten met een biertje erbij. Altijd even belangstellend en gastvrij zo ken ik je al heel erg lang.
Zelfs 2 weken voor je overlijden nog het leuke verhaal over je trip naar Mont st Michel.

Lieve Charlotte, Charles en Thijs, wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

Lieve groeten Ooks en Richte

Dagmar Kittelmann
12 dagen geleden

Lieve Jules, wij hebben elkaar helaas nooit persoonlijk ontmoet, maar ik weet me jouw leuke en vriendelijke stem nog heel goed te herinneren. Ik wens jouw familie en vrienden veel sterkte.
Dagmar

Julianne, Martin and Frida Tudose Vares
12 dagen geleden

Lieve oom Jules,
Thank you for your continued hospitality, stories, detailed facts about our family’s history and cheery outlook. So many nice memories together in Oirschot and Rotterdam.
We will miss you dearly Jules.
Love from Frida, Julianne and Martin

Jules and Frida.jpeg
Hetty van de Laar - van der Haagen
12 dagen geleden

Jules,
Herinneringen te veel om op te noemen.
Van logeerpartijen , vroeger bij ons thuis, tot het samen met jou en Thijs op weg naar Talin voor de bruiloft van Julianne. Kon me geen betere begeleiders voorstellen.
Geen saai mooment wanneer jij in de buurt was. Gastheer van de bovenste plank.
En wat kon je genieten van lekker eten en een goed glas wijn
Over alles wist je wel iets te vertellen. En zeker over de familiegeschiedenis.
Veel te vroeg moeten we vandaag vandaag afscheid van je nemen.
We gaan je missen.
Hetty

Robin en Sabine
12 dagen geleden

Een man met ontzettend veel kennis, handige tips, fantastische verhalen en grappen.
We zullen hem missen op Tefaf, in Oirschot en bij ons in het atelier.

Marco en Lian Egging
10 dagen geleden

Beste Thijs, Charles, Charlotte & familie, gecondoleerd met het verlies van Jules.
Wij hebben jou leren kennen als de penningmeester van Treface. Jij nam daar jou taak serieus op. Altijd in voor een goed , maar dan ook een goed, gesprek. Jij kon werkelijk over alles meepraten. Een bijzonder mens.
Thijs, familie en alle vrienden van Jules. Gecondoleerd met dit verlies en wij wensen jullie veel sterkte! Marco en Lian en natuurlijk ook namens de Redtband

Gerrit
3 dagen geleden

Beste nabestaanden van Jules,
 
Het is al weer enige jaren terug dat ik Jules voor de laatste keer op een oudledendag van ons dispuut Kater heb gesproken. En nu hoor ik via dat dispuut dat Jules plotseling overleden is. Wat een een verschrikkelijk naar bericht. Ik wens jullie heel veel sterkte en goede herinneringen. We zullen hem in ieder geval herinneren als een vriendelijke en enthousiast mens.
Gerrit