Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Henk, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan Esther aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
109 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
10 dagen geleden

Altijd grapjes maken, en altijd gezellig als we je zagen. Henk wat gaan we je missen!

Roel Berben
10 dagen geleden

Ik zal nooit de grappen vergeten die je altijd maakte . Altijd vrolijk, altijd lachen en we waren altijd welkom met de vriendengroep.
We gaan je missen!

Edze
10 dagen geleden

Aan de nabestaanden van Henk gecondoleerd.
Ik zal Henk blijvend herinneren als een opgewekte vrolijke collega.
Henk was een topper in zijn werkzaamheden bij Equans.
Tevens sprak hij altijd liefdevol over zijn gezin.
Ik wens jullie steun aan elkaar, weet zeker dat hij trots is op jullie

Saskia Raaymakers
10 dagen geleden

Mijn herinneringen gaan terug naar toen we nog erg jong waren. Henk, mijn buurjongen, zat bij me in de klas op de lagere school. Als buurtgenoten hadden onze gezinnen erg veel contact met elkaar. Zal de mooie herinneringen altijd bewaren. Wat een verschrikkelijk verlies voor Esther en de jongens maar ook voor de rest van de familie en vrienden. Héél veel sterkte voor allemaal. Liefs Saskia Raaymakers.

Sander
10 dagen geleden

Lieve Henk, Al meer dan 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jullie thuis. Ik vond je al meteen een pracht vent, iemand die de sfeer erin brengt en altijd een mop had om te vertellen. In al die jaren hebben we heel wat meegemaakt. Ik ben mee op vakantie geweest, je bent mijn trainer geweest, gezellige avondjes met onze gezinnen, noem het maar op. Als ik bij jullie binnen kwam, was het altijd meteen weer lachen met elkaar. Maar buiten dat stuurde we ook veel berichten naar elkaar. Flauwe filmpjes of foto’s die je dan binnen kreeg… Lees verder »

Edwin Baeten
10 dagen geleden

Nooit passen, altijd rikken! Dat je niet meer in ons midden bent Henk is onvoorstelbaar maar vooral onverteerbaar. Jouw humor, gezelligheid, liefde en altijd rake kwinkslagen gaan we enorm missen. Onze kaartavonden zullen nooit meer hetzelfde zijn. Je moet een andere vierde man zoeken zei je vorige week. Hartverscheurend want we willen helemaal geen andere. Helaas hebben we niets te kiezen Henk. Je laatste woorden tegen ons waren: ‘nooit passen, altijd rikken’!! Een belangrijke levensles die we ter harte nemen Henk. Genieten van elke dag. Het gaat je goed kerel! Laat vanuit boven nog maar eens van je horen. Esther… Lees verder »

Johan en Thea Beekhuijsen
10 dagen geleden

vanmiddag zijn mijn vrouw en ik bij Esther op bezoek geweest om afscheid van Henk te nemen het is zo oneerlijk dat hij is weggerukt uit zijn mooie gezin in zo’n korte tijd het is voor ons niet te behappen dat Henk die vrolijke man die altijd voor iedereen klaar stond en zoveel van zijn vrouw en zoons hield er niet meer is het is een groot gemis en wij wensen Esther Sjoerd Joris Thijs en vriendinnen Jan en Toos broer en zussen familie en vrienden heel veel sterkte voor nu en in de toekomst om dit grote verlies te… Lees verder »

Ingeborg Alvares
10 dagen geleden

Wat een ontzettend plotseling, oneerlijk,immens verdrietig, niet te bevatten verlies. Meteen ga ik terug naar vroeger in mijn gedachten. Als beste vriendin van Chantal, het zusje van Henk kwam ik daar vaak om te spelen en te ravotten. Henk was dan ook vaak aanwezig en dan was er altijd tijd voor een praatje en een grapje. Later zijn we allemaal een beetje een andere weg ingeslagen, maar zodra we elkaar tegen komen, kwamen groeten we elkaar. Wat zal Henk een ontzettend gemis zijn voor velen, maar bovenal voor zijn vrouw Esther en zijn 3 kinderen, zijn ouders Toos en Jan… Lees verder »

Noldw
9 dagen geleden

Gecontroleerd en veel sterkte

Freek Lombarts
9 dagen geleden

Allereerst gecondoleerd aan alle nabestaanden en iedereen die Henk lief had.
Jouw verlies voelt oneerlijk en vooral verdrietig, ik kan het nog steeds niet bevatten.
Ik wil je bedanken voor je hulp en je gezelligheid op het werk. Je positiviteit en grappen die je altijd maakte zal ik nooit vergeten.
Heel veel sterkte.

Frits Cornelius
9 dagen geleden

Woorden schieten tekort…
Gecondoleerd voor eenieder die Henk lief had.
Ik heb Henk leren kennen in mijn tijd bij Engie in Oisterwijk.
Zijn positieve instelling en humor is iets dat me altijd bij zal blijven.
Hoe moeilijk een situatie ook leek, altijd met een positieve instelling er voor gaan.
Hij bracht altijd leven op de afdeling en reuring in de brouwerij.
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Jaap Walenkamp
9 dagen geleden

Als collega van Henk zal er een stilte achter blijven. Henk was een graag geziene collega, vooral zijn menselijke interesse en vrolijkheid zullen we missen. Heel veel sterkte bij dit zeer grote verlies.

Jeanne van Boven
9 dagen geleden

Wie had dit gedacht ik kan hier geen woorden voor vinden.
Nooit meer samen voorbij zien komen.Geen praatje meer met jou. Zo onwerkelijk, en oneerlijk . Esther en jongens , en de rest van de familie heel veel sterkte.

Johan
9 dagen geleden

lieve Henk,
wat zal ik jou als collega maar zeker als mens gaan missen.
wat jij voor mij betekend hebt in het verschrikkelijke jaar van ons Maaike zal ik nooit vergeten maar zeker ook de vrolijke opgewekte collega die altijd wel wat “slappe klets” had te vertellen.
Esther en de mannen ik wens jullie heel veel sterkte en alle liefs toe de komende tijd.

Jose en Ron
9 dagen geleden

Wij zullen Henk herinneren als een liefdevolle man voor Esther waarmee we verschillende Rabobankfeestjes hebben meegemaakt.
Heel veel sterkte Esther, kinderen en familie.
Liefs Jose en Ron vd Sande

Kees, Sabine, Jurre & Marijn
9 dagen geleden

Lieve Henk, Zo onwerkelijk en nog steeds niet te bevatten… We zullen je altijd blijven herinneren als een fijne, gezellige vriend met een gulle lach en leuke woordgrapjes. Je was een echt familiemens en zó trots op je gezin! Jij…altijd positief en vrolijk en vooral, zoals jij zou zeggen: “geen flauwe-kullekes” We hebben warme herinneringen aan de momenten dat we samen waren, onder het genot van een hapje en een drankje bij elkaar thuis of de slappe klets langs de voetballijn. Ons hart huilt… Jeetje Henk, wat gaan we jou missen! Esther, Sjoerd, Joris, Thijs en de rest van de… Lees verder »

Dirk, Stijn, Huub, Jens, Mickey, Raef en Jules
9 dagen geleden

Lieve Henk, wat zullen wij jouw gaan missen alle leuke grapjes en gezellige buurt. We waren altijd welkom en niks was verkeerd. Esther, Sjoerd, Joris, Thijs en de rest van de familie heel veel sterkte!!

Michiel Hoogenraad
9 dagen geleden

Ik woon al een poosje niet meer in Oirschot maar via mijn zoon, Stijn Kamphuis, hoorde ik met verbazing en ontzetting het vreselijke nieuws over Henk. De vele positieve reacties geven een goed beeld van hoe Henk was: gezellig, humor en een sfeermaker, maar ook was hij een prima coach/trainer van Oirschot Vooruit. Een goed persoon om mee samen te werken. Helaas, is nu aan alles een einde gekomen. Veel te vroeg. Ik wens Esther, Sjoerd, Joris en Thijs heel veel sterkte bij dit vreselijke verlies.

Monique vd Poll
9 dagen geleden

Potverdorie Henk!!
Je hebt eigenlijk nog niet de kans gekregen om de strijd aan te gaan,
zo snel ging het!
Je was altijd zo vrolijk en goedlachs…. ongelooflijk dit.
Nu zitten daarboven 2 ajaxieden met het zelfde gevoel voor humor.
Dus pak samen een keer een pilsje en laat ze daarboven genieten van jullie slappe klets!
Maar tjee….. wat zal iedereen je hier gaan missen!!

Ik wens Esther, de kinderen en heel familie vd Meijden heel veel kracht liefde en steun!!

Mark vd Meijden
9 dagen geleden

Lieve ome henk , Wat kon ik altijd ontzettend lachen met jou ! Wat zal ik die grappen (sommige hadden we al 100x gehoord) enorm gaan missen ! Nooit zal ik meer zien dat jij heel je gezicht vol plakt met bierdopjes. Nooit meer zal ik van jou je bekende uitspraak ’tis allemaal gin haar knippen’ horen. Nooit meer zie ik jou zo vaak scheten laten en dan daarbij zeggen ‘beter een reukje voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen’. Nooit meer ga ik zien dat je weer een tuba aan het na doen bent en als wij dan weer… Lees verder »

Marjolein Welvaarts
9 dagen geleden

Van mijn collega heb ik vernomen dat jullie Henk er niet meer is. Wat een afschuwelijk nieuws en niet te bevatten!
Wij kennen jullie van de Cloete, altijd even een praatje maken. Ons huis keek op jullie garage op de hoek.
Wij willen jullie, Esther en de kinderen en familie heel veel sterkte toewensen de komende moeilijke tijden!
Groetjes Paul en Marjolein Welvaarts

Lars Berkers
9 dagen geleden

Henk, In deze toch al sombere dagen is er weer een zwart randje bij gekomen. Het is onverdraaglijk, pijnlijk en vooral niet eerlijk! Dat is de gedachte die blijft rondspoken in mijn hoofd, maar ik denk in die van iedereen. De lach en de tranen toen we elkaar voor het laatst zagen zal een blijvend beeld in mijn gedachten zijn. Je vertelde me dat je wilde dat ik muziek bleef maken en dat je wilde dat ik gelukkig zou zijn. Lieve Henk ik blijf niet alleen muziek maken, ik zal als ik dat doe altijd aan jou denken en sommige… Lees verder »

Esther Raaymakers
9 dagen geleden

Ongeloof. Wat een groot verlies. Als kind woonde we in dezelfde straat. Veel tijd heb ik in en om de boerderij door gebracht. Veel mooie herinneringen. Bij een scheur in mijn sleutelbeen dacht ik echt dat het nooit meer goed zou komen. Maar jij had je sleutelbeen ooit gebroken en je ging op je hoofd staan en deed kunstjes. Om mij te laten zien dat het wel weer goed zou komen. Wat ik ook niet meer vergeet is dat je uit de viskom dronk. Brrrrrr dat vonden wij meiden afschuwelijk. Voor jou een reden om het nog een keer te… Lees verder »

Anita van de Looy
9 dagen geleden

Esther, kinderen, en familie van der Meijden.
Heel veel sterkte met het verlies van Henk, jullie zullen zijn lach en vrolijkheid missen.
Anita v.d Looy- van der Meijden

Felice & Gerben en Frits
9 dagen geleden

Lieve Henk, Henk en John die samen dagelijks naar het werk reden. Gerben herinnert het zich nog goed. Om en om werd er gereden, zodat de moeders ook de auto’s konden gebruiken met de kinderen. Beiden 3 zoons. Altijd een grapje of een praatje.. In de periode toen John ziek was heb ik je beter leren kennen. Samen met Esther waren jullie altijd betrokken. Veel ziekenhuisbezoekjes hebben wij samen gezeten en gekletst. John was je altijd dankbaar als je geweest was. Na het overlijden van John is ons contact gebleven. Tijdens onze verbouwing kwam je regelmatig even kijken. Je liep… Lees verder »

KBLZ2200.JPG
MRUK3259.JPG
Eric Rutten
9 dagen geleden

Alle nabestaanden, wat een ontzettend groot verlies. Ik heb lange tijd met Henk gewerkt en heb hem leren kennen als een ontzettend vrolijke opgewekte maar vooral grappige collega. Ik wens Esther de kinderen en de rest van de familie heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit enorme verdriet.

Suzanne van Liempd
9 dagen geleden

Henk was 13 jaar mijn collega. Altijd geïnteresseerd, kwam altijd wel ff buurten en altijd vertelde hij wel een flauwe mop die zo flauw was dat ik wel móest lachen. Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar dat hij er niet meer is. Kan het amper geloven. Verschrikkelijk. Esther en de jongens, ik wens jullie heel veel sterkte toe. Ik ga hem absoluut missen.

Walter, Sylvia en Wout
9 dagen geleden

Lieve Henk en Esther, We leerden elkaar kennen toen we in Oirschot kwamen wonen en sindsdien hebben we veel mooie herinneringen gemaakt samen. Ook toen wij intussen naar Hoogeloon verhuisd waren. Samen gebadmintond, gebarbecued, bomen omgezaagd, bergen met zand verplaatst, spelletjes gedaan, biertjes gedronken, naar de ELE-rally gekeken, pitch en putt gespeeld, het opgroeien van de kinderen meegemaakt, verjaardagen gevierd, gelachen om Henk zijn grappen, gevaren in de Biesbosch, brocante kijken in de kerk en nog veel meer. We zullen de herinneringen blijven koesteren Henk en zijn er dankbaar voor dat we dat met jou, Esther en de jongens mochten… Lees verder »

LKXG4320.JPG
IMG_0063.JPG
Marij v Haaren
8 dagen geleden

Beste Familie van Henk ik heb hem leren kennen bij de EHBO je was er altijd met een grap en een lach wat zullen we dat missen.Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Maar wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt.

Paul Berkers
8 dagen geleden

Lieve ome Henk,
Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen… 
We gaan je flauwe grappen in de familie ontzettend missen. Laatste keer dat ik je zag zei je “Maak je dromen waar” hier ga ik zeker mijn best voor doen.
Ik ga je missen,
Liefs Paul

Theo Geerings
8 dagen geleden

Lieve allemaal. Een tijd geleden ben ik terecht gekomen in de familie Beekhuijsen,zodoende ben ik door Martijn met jullie in contact gekomen. Wat een heerlijk warm gezin zijn jullie waar ik thuis mocht komen. Ik weet nog dat ik op het geweldige feest mocht komen van Henk, een prachtige avond was dat. Ook heb ik samen met Henk op een familie reünie samen een quis mogen spelen, wat was dat leuk, heb toen veel gelachen met Henk. Ook ben ik zeer dankbaar dat Martijn en ik gisteren op onze eigen manier toch nog even de kans hebben gekregen om afscheid… Lees verder »

Martijn Beekhuijsen
8 dagen geleden

Henk wat gaan we jou missen. Zo snel allemaal niet te bevatten. We waren altijd welkom bij jullie. Mijn herinneringen aan Henk zijn er een hoop. Een prachtig feest toen je 50 werd. En een super feest toen Esther en jij 25 jaar getrouwd waren waar ik bij mocht zijn. Ook ben ik samen met jou en Esther een keer een middag naar Den Bosch geweest, zo gezellig gehad toen. Ik mis je nu al. Bedankt voor alles je stond altijd voor mij mijn zus en ouders klaar. Esther, Sjoerd, Joris, en Thijs en vriendinnen heel veel sterkte toegewenst in… Lees verder »

Frank Spanjers
8 dagen geleden

Ongelooflijk …
Ik kende Henk al van de lagere school waar hij twee klassen onder mij zat, maar heb Henk goed leren kennen toen we samen voetbalcoach van onze zonen waren.
Altijd vol van humor, recht door zee en oprechte liefde voor z’n mannen. Warmte en duidelijkheid prachtig gecombineerd. Het is me altijd bijgebleven hoe mooi Henk in het leven stond. Een gouden kerel.
Esther, Sjoerd, Joris en Thijs: heel veel sterkte …

Jos en Rieky van de Looij
8 dagen geleden

Henk wat gaan we missen met je grappen en grollen. Altijd een praatje en een groet!
Heel veel sterkte aan Esther, de jongens en alle familie en vrienden.

Mark van den Bosch
8 dagen geleden

Henk, onze herinneringen gaan terug naar de lagere school. Je was altijd een opgewekte jongen, gezellig en graag gezien. Ik mocht je graag. Onze wegen zijn daarna gescheiden en af en toe zag ik je nog eens in het Oirschotse, immer nog opgewekt en in voor een praatje. Henk, het ga je goed daarboven. En ooit zullen we elkaar weer eens zien. Heel veel sterkte voor de hele familie in deze moeilijke tijd. Groetjes Mark van den Bosch

Ron van Heesbeen
8 dagen geleden

Hey Henk ik heb je leren kennen toen ik in Oirschot ging wonen , jij woonde een paar deuren verder met jou gezin en zo raakte we al geregeld aan de praat. Na jullie verhuizing naar de Assekop ,kwamen we elkaar weer tegen op het voetbalveld bij Oirschot-Vooruit. Jullie Joris en onze Roy kwamen al vlug bij elkaar in hetzelfde team te staan . Ons werd al vlug gevraagd om de technische staf te vormen voor dit team, en dat was een goeie zet want we werden meteen kampioen dat jaar. Jij met de technische kennis van Ajax en die… Lees verder »

SAM_0228.JPG
Jan van de Kerkhof (oud collega)
8 dagen geleden

Gecondoleerd met het verlies van Henk.
Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

Jurre
8 dagen geleden

Lieve Henk, Vanaf dat ik 2 jaar was kom ik al bij jullie. Eerst al oppaskindje van Esther en daaruit ontstond mijn vriendschap met Thijs. Ik kwam veel bij jullie thuis en voelde me altijd op mijn gemak bij jou. Ik herinner je als vrolijk en gezellig. Je maakte altijd een praatje met mij en had altijd wel een goeie grap te vertellen. Je stond ook vaak langs de zijlijn ons voetbalteam aan te moedigen. Je was dan fanatiek in het aanmoedigen. Ik hoor je nog roepen “naai in” als we een kans kregen om te scoren. Henk, Ik ben… Lees verder »

IMG_20220106_210759_resized_20220108_085151841.jpg
Dorien
8 dagen geleden

Lieve nabestaanden van Henk,

Gecondoleerd met dit onverwachte grote verlies. Ik herinner Henk als een vrolijke man, die positief in het leven stond. Altijd tijd voor een praatje en erg sociaal. Heel veel sterkte & kracht!

Warme groet,
Dorien (oud-collega)

Fam vd Mijden
7 dagen geleden

Beste Fam.van der Meijden
Wij herinneren Henk, als de vrolijke en Gezellige Buurman uit de Colette.
Die zich altijd buiten liet horen, door zijn bekende Pauw geluiden .
ook was Henk altijd in voor een gezellig feestje zoals de gezellige buurt BBQ.
Natuurlijk was Henk de grote liefde van jou Ester en een lieve behulpzame vader voor jullie kinderen.
We zullen Henk ook zeker gaan missen en wensen jullie veel sterkte met het grote verlies.
groeten van Marcel Edith Mike en Anouk

Lieke
7 dagen geleden

Lieve ome Henk, Konden we nog maar een keer lachen om jou flauwe grapjes. Konden we nog maar een keer luisteren naar jou verhalen, ook al hadden we ze soms al  heel vaak gehoord. Konden we nog maar een keer met zijn alle feesten.  Kon ik je nog maar gewoon een keer zien. Gelukkig hebben we nog zoveel mooie herinneringen aan jou,  die blijven voor altijd ! Lieve ome Henk, wat ga ik jou ontzettend missen. Ik zal je nooit vergeten. Je bent en blijft voor altijd mijn peet oom. Ik had me geen betere kunnen wensen. Liefs, je nichtje… Lees verder »

Michel
7 dagen geleden

Henk er is niemand om wie zn grappen ik zo vaak heb kunnen lachen als die flauwe grapjes van jou. Vroeger een aantal jaar onze trainer geweest en ook daar bracht je altijd sfeer mee, het ging niet om winnen maar gezellig was het altijd met jou erbij. We zullen je met zn alle missen.

Dick en Wouterina ❤️
7 dagen geleden

Kus en knuffel

EFC795A0-91C3-4ED5-A6D0-64EC7733D744.jpeg
18D049D7-91DB-4945-B231-A70786A9A94A.jpeg
C2205450-FFBA-40F7-ABA8-801BAADACEF0.jpeg
Dick en Wouterina ❤️
7 dagen geleden

in liefdevolle herinnering !!!

C021992E-AE5F-46C3-B52D-3345BAAD9251.jpeg
Bram
7 dagen geleden

Henk wat gaan we je missen en ook op het kantoor , altijd een grap of een leuk gesprek en vooral ook je zangkunsten die je op zijn tijd liet horen. je was een erg fijne en vrolijke collega . Wat is het allemaal snel gegaan de afgelopen weken en het voelt ook zo oneerlijk en onwerkelijk.
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden met het verwerken van dit grote verlies.
Liefs Bram

Evi
6 dagen geleden

Ome Henk, want ja, ook al was je de oom van Lieke, zo noemde ik je ook altijd. En zo voelde je soms ook wel een beetje. Wat gaan jouw flauwe grappen en je gezelligheid op de verjaardagen een gemis zijn!! Je grote gezelligheid zal ik dan ook altijd van je blijven herinneren. Jammer en oneerlijk dat we hier niet langer van hebben kunnen genieten. Het ga je goed daarboven! Liefs, Evi

Anja, Wim, Sanne,Ban,Danny en Lieke
6 dagen geleden

Lieve Henk, wat een machteloos gevoel toen ik hoorde wat jullie was overkomen. Zoveel herinneringen. Ons eerste huis in de Cloete. Jullie 2 deuren van ons vandaan. Toen onze gezinnen groter werden, verhuisd en we een maatje groter. Weer heel dicht bij elkaar. Onze gezinnen hadden het erg leuk samen. Op vacantie in Frankrijk, doorspelen met oud en nieuw, gezellige zondagen. Onze kinderen die altijd zeggen, Henk is zo lief en grappig! Esther,Sjoerd, Joris enThijs heel veel liefs van ons allemaal!!

luuk van kroonenburg
6 dagen geleden

Altijd gezellig al kwamen we bij jullie thuis. De gezelligheid en de warmte die aanwezig was in jullie gezin. Je kwam ook altijd kijken als we er met de vriendengroep waren en maakte dan graag een paar grappen. Dit zal ik nooit vergeten. Ik ga je missen en we zullen er voor jullie zijn.

Noortje van de Pol
6 dagen geleden

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Ik zal Henk blijven herinneren als een vrolijke, gezellige en behulpzame collega. Hij sprak altijd liefdevol en trots over zijn gezin. Wat een groot verlies.
Heel veel sterkte Esther, kinderen en familie.

Leonie van den Arend
6 dagen geleden

Een superdosis aan humor én plezier, dat is typisch Henk! Samen in de PV hebben we heel wat uitjes voor het bedrijf georganiseerd. Vol trots sprak je ook altijd over jouw mannen, ik weet nog dat hun mooie knutsels op je bureau stonden. Ik zal je altijd herinneren als dé collega die een grote glimlach had en gaf!
Voor Esther en de kinderen, heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

Leonie van den Arend
(oud collega)

IMGP2887.JPG