Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Ad Kemps dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan  Dorien aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert van Kampen
4 dagen geleden

Sterkte Dorien en kinderen met dit verlies. Ik had Ad vrijdag jl. (na een lange tijd) nog aan de telefoon en was erg ontdaan. Hij was er slecht aan toe en deed desondanks zijn best om me op een leuke manier te woord te staan. Zo ken ik Ad al sinds zo’n 30 jaar geleden als vertegenwoordiger, grote sterke, beetje lompe man, kwam altijd zonder afspraak. Toch had ik een sympathie voor m, eerlijk, recht door zee en humor. Ondanks dat Ad me vaak niets kon verkopen bleven we contact houden, hij bleef volhouden. Dat was Ad, hij bleef volhouden… Lees verder »

Jan van Knegsel
4 dagen geleden

Gecondoleerd Dorien en kinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies op veel te jonge leeftijd. Ook mijn medeleven aan verdere familie maar in bijzonder aan de zussen van Ad; Mia, Annie en Henny.
Sterkte.

Wilma van de Wouw Schoenmakers
4 dagen geleden

Dorien,Robin en Indy,gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies,ik weet als geen ander hoe moeilijk het is.

Mia,Annie en Henny ook voor jullie heel veel sterkte gewenst.

Laurens Creemers
3 dagen geleden

Met Ad als oudcollega heb ik veel mooie momenten meegemaakt. Samen vele klanten bezocht en samen altijd over eten gesproken. Als het hierover ging dan had Ad hier wel een neusje voor. Samen met mijn overleden vrouw en Dorien zijn we meermaals gaan eten. Gezellig en top altijd. Ad was een zeer graag geziene gast bij zijn klanten. Hij had de gunfactor. Dit door zijn tomeloze inzet. Ik ben erg blij dat ik Ad en jou Dorien, heb leren kennen en dat ik bij Ad tot een van de laatste dagen op bezoek ben geweest. Ad jonguh…. Rust zacht en… Lees verder »

wim verhoeven
3 dagen geleden

Beste Dorien en Kinderen
ik ben blij dat we de laatse tijd regelmatig contact hadden met elkaar.
Herinneringen ophalen ,vooral als je een rijk leven achter laat.
Een rijk leven met hard werken,dienstig zijn voor andere.
Mooie momenten en moeilijke momenten hielden elkaar in evenwicht.
Het beste doen voor je klanten ,in het belang van de zaak.
Eerlijk zaken doen de kortse weg.
Wij van Sleegers Sales zullen jouw altijd blijven herinneren.
Dorien en kinderen heel veel sterkte

Peter en Mieke van der Heijden
3 dagen geleden

Dorien, Indy, Robin, familie Kemps en familie van Loon,
Gecondoleerd met het overlijden van Ad en jullie vader.
Na een oneerlijke strijd, is Ad te vroeg van ons heen gegaan.
Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe, voor nu, maar ook voor de tijd die komen gaat.
Lieve groet,
Peter en Mieke van der Heijden

Bestuur Spoordonkse Girls
3 dagen geleden

Dorien, Indy, Robin en familie. Gecondoleerd met dit grote verlies!
Ad ademde Spoordonkse Girls, een vrijwilliger in hart en nieren voor onze club. Wat gaan we hem missen!

We weten dat woorden niet kunnen troosten bij dit grote verlies. Hopelijk vinden jullie troost in ons medeleven.

Heel veel sterkte.

Bestuur Spoordonkse Girls

Corrie lunenburg
2 dagen geleden

Sterker met t grote verlies,Ad heeft vroeger bij de spar in Moergestel gewerkt ik was zijn collega, uit oirschot

Thea en Leo
1 dag geleden

Ad Kemps, hoe lang wij elkaar al kennen is moeilijk in te schatten. Thea al vele jaren langer dan ik via de korfbal en daarna elkaar nooit uit het oog verloren. Vorig jaar was een zwaar, lastig en moeilijk jaar, ook met jouw bericht over die onverwachte en vervelende ziekte. Jij ging er voor en probeerde alles ervoor uit de kast te halen, op de manier zoals wij jou kenden. Niet teveel lullen, gewoon doen en kijken waar het uitkomt. Een groot respect heb jij verdiend door jouw inzet, beschikbaarheid en aanwezigheid in het Spoordonkse leven. Daar heb ik geen… Lees verder »

Jos vd Snepscheut
10 uur geleden

Het is al weer vele jaren gelden dat we met z’n 3en in een caravan in Blankenbergen op vakantie waren. Een van onze ondernemingen toen was een 24 uurs uitstapje naar Londen. Met de boot uit Zeebrugge naar Dover dan met de bus naar Londen. Op de terugreis kochten we (heel stoer) een fles gin als introductie in alcohol. Omdat we na 24 uur actief te zijn geweest best wel moe waren besloten we, als echte smokkelaars, een kortere route door het weiland terug te nemen. Maar de schok was groot toen we ontdekte dat er op het prikkeldraad ook… Lees verder »