Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Rina, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan Jan, Rob & Daan  aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
50 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mariette en Rien Persoons
24 dagen geleden

Laatst nog een gezellig avondje bij jullie gehad met ons (mutsen)clubje. Wat zullen we je gezelligheid ontzettend gaan missen tijdens die avondjes. Ons clubje zal nooit meer hetzelfde zijn. Onze gedachte zijn bij Jan, Rob & Floor en Daan en bij moeder Bierkens en verdere familie. Heel veel sterkte de komende tijd.

Monique Van de Poll
24 dagen geleden

Lieve Rina….. Wat zijn we allemaal geschrokken van deze omslag in jouw ziekte. We kennen elkaar natuurlijk al super lang, gewoon vanuit de Spoordonkse samenleving, maar 23 jaar geleden toen we tegelijk zwanger waren werd onze vriendschap hechter. We zijn dag na dag bevallen en kwamen daarna regelmatig bij elkaar over de vloer…. Wij samen een bakkie doen terwijl de Kids samen konden spelen. Jaren lang ging we wekelijks samen zwemmen en ook met ons meidenclubje hebben we heel veel gezellige avondjes gehad waar lief en leed besproken werd. Wat ben ik blij dat we na die coronatijd dit onlangs… Lees verder »

emiel joannes
23 dagen geleden

Emiel Joannes
Hoi, paar weken geleden nog lekker wezen eten met zijn vieren , en nu
Heel veel sterkte met dit grote verlies.

Joep
23 dagen geleden

Vroeger als klein kindje heb je mij vastgehad, later kwam ik met veel plezier helpen het kippenhok voorzien van schoon stro, nog wat groter trof ik je op feestjes en maakte we veelal ffe een praatje tot laatst dat je de volgende generatie in je armen hebt gehad (zie foto).

Rina het gaat je goed en zoals je Rian beloofde; doe Frank de groeten van ons.

Sterkte aan alle nabestaanden!

Yvonne, Dimm & Joep van de Wal

IMG-20220427-WA0001.jpg
Miek en Jos van de Wal
23 dagen geleden

Lieve Rina, Gisteren was je nog hier, Vandaag niet meer. Hoe moet ik nu afscheid nemen, als ik niet meer kan zeggen tot een volgende keer? Waar kan ik je vinden? In een wereld hierboven, is het daar? Maar misschien zijn al die verhalen ook helemaal niet waar. Misschien moet ik je zoeken, in de bomen, de regen of de wind, of zit je ergens verscholen op een plaats waar niemand je vindt? Van 1 plaats ben ik zeker, bij alles wat ik doe, je zit heel diep in mijn hart, en zo neem ik je overal met me mee… Lees verder »

Willy
23 dagen geleden

Jeetje Rina wat is dit een oneerlijke strijd geweest je ging er zo positief in en uiteindelijk verloren. We kennen elkaar al zo lang we zijn op jullie bruiloft geweest de feestjes de geboorte van jullie kinderen .Menig feest met de collega.s van Jan meegemaakt altijd een hechte ploeg . Die door deze oneerlijke strijd steeds kleiner wordt .We gaan je missen bij elke gelegenheid. Maar we zullen je nooit vergeten .Je bent uit ons leven maar nooit uit het hart. het ga je goed vrouwtje daarboven . En Jan Rob en Floor en Daan ik hoop dat jullie de… Lees verder »

Mieke van der Hamsvoort
23 dagen geleden

Rina, 21 jaar ben je m’n buurvrouw geweest en kwam ik geregeld bij jullie over de vloer. Altijd even kletsen als ik je tegen kwam. Vroeger in de zomer kwam ik vaak zwemmen bij Daan en Rob en met de buurt barbecueën en keken we naar het Nederlands elftal. Als ik thuis kwam stond je vaak te zwaaien vanuit het keuken raampje. Het is ontzettend oneerlijk dat dit je overkomen is. Ik zal je altijd blijven herinneren! Rust zacht !

Jan, Daan, Rob en Floor & familie heel veel sterkte met dit grote verlies!

Dorien en Frank
23 dagen geleden

Lieve Rina…. Al 29 jaar bij jij onze overbuurvrouw, we zagen je vaak staan voor de keukenraam, of zitten aan de tafel met een bakske koffie, en als we dan achterom kwamen nam je alle tijd om samen nog een bakske te drinken. Wat hebben we veel plezier gehad. Naar het Nederlands elftal kijken en vooraf samen met Piet in het zwembad bij jullie in de tuin. Tijden de bbq’s met een goei stuk biefstuk, want daar genoot je van. De laatste jaren hebben we veel leuke Keez/Tok avonden gehad. De laatste keer was een paar weken geleden, hebben we… Lees verder »

Arie en Lia van Gestel.
23 dagen geleden

Lieve Jan, Rob & Floor en Daan. Wat een ongelooflijk, verdrietig bericht kregen we zondagavond. De kanker heeft de behandeling ingehaald, zoals Floor zo goed en duidelijk had omschreven, maar wat kwam t als een klap binnen. We werden er stil van…… Daarna is alles in een rollercoaster gegaan. Niet te bevatten, want de berichtgeving bracht steeds minder goed nieuws. Lieve Rina, wat heb je gestreden, met heel je hart, met veel kracht, energie en positiviteit, maar na een jaar vechten tegen deze rot ziekte, moest je de oneerlijke strijd, helaas toch opgeven. Jan, wat zal je jouw lieve Rina… Lees verder »

IMG-20220427-WA0010.jpg
IMG-20220427-WA0009 (002).jpg
Johan en Linda
23 dagen geleden

Lieve Rina,

Wat zullen we jouw nuchtere kijk en je positiviteit gaan missen in de familie.
Bij jullie stond de koffie altijd klaar met iets lekkers erbij.
Je was een top-schoonzus voor Johan en mij. No nonsense en in voor een gezellig praatje.
De liefste moeder voor Rob en Daan, een lieve schoonmoeder voor Floor en een liefdevolle vrouw voor Jan.
Daarom is de leegte die je achterlaat zo groot.
Rina, tot ooit….en maak er een feestje van daarboven met allen die je daar tegen gaat komen

Liefs Johan en Linda

Marjan
22 dagen geleden

Beste Rina, vol ongeloof hoorde ik gisteren dat je de strijd hebt verloren, niet te bevatten je kunt niet gemist worden!! Ik ken je al vanaf de school in Oirschot, het klikte meteen we waren altijd samen, wat hebben we veel gelachen en kattenkwaad uitgehaald, ook werden we geregeld uit de klas gestuurd omdat we bijna in ons broek deden van het lachen, wat was het een fijne onbezorgde tijd. Even zijn we elkaar uit het oog verloren, maar nooit uit ons hart. Later zag je geregeld in de supermarkt of elders in een winkel, met de kermis in Spoordonk/Oirschot… Lees verder »

John & Anita Bressers
22 dagen geleden

Lieve Rina, Wat was je een mooi en oprecht mens, voor velen een voorbeeld. Toen we nog heel klein waren kruiste onze levens elkaar al, later samen met jullie mam opnieuw in de winkel en natuurlijk via Rob en Daan via school en sport. Grote bewondering heb ik voor jou hoe jij je lot onderging, samen met Jan en de kinderen. Woorden schieten daarom ook te kort om het enorme verdriet en gemis van jou als mens, vrouw en moeder te omschrijven. Daarom uit het diepst van ons hart: Jan, Rob & Floor en Daan : heel veel sterkte! Ons… Lees verder »

Ans Vingerhoets
22 dagen geleden

Rina, ik ken je als een lieve, hartelijke en gezellige buurvrouw. De Merodelaan zal zonder jou niet meer hetzelfde zijn. Soms is het leven zo oneerlijk, we gaan allemaal een keer weg van hier, maar op deze leeftijd is veel te vroeg! Je was nog niet klaar hier met zorgen voor je 3 mannen. Genieten van wat de toekomst nog voor je in petto had. Het klopt niet! Je was er zo trots op dat Rob de Alpe d’huzes gaat beklimmen met z’n fiets. Mijn dochter gaat dat ook doen voor iedereen die aan deze rotziekte lijdt. We zouden samen… Lees verder »

Femke van Heugten - Snelders
22 dagen geleden

Lieve Rina, toen ik zondag het bericht kreeg van ons mam was ik erg geschrokken. Ze gaven je nog een paar dagen zeiden ze. Elk whatsapp bericht dat ik kreeg schrok ik en dacht ik dat is slechts nieuws over jouw. Dinsdag de 26 was het dus werkelijkeid en stuurde ons mam het bericht dat je strijd hebt verloren tegen die rotziekte! Je was een mooi mens. Weet nog goed en zal ik nooit vergeten dat ik vroeger bij jullie Rob en Daan deed oppassen. Zo’n klein baby’tje maar jij vertrouwde mij daarin. En ik vergeet nooit de vakantie samen… Lees verder »

Niels en Rachel
22 dagen geleden

Lieve tante Rina,

Mijn lieve peettante, ik voelde mij altijd welkom bij jullie.
Elk jaar was je erbij met mijn verjaardag. Deze sloeg je geen een jaar over.
Zo heb ik je nog mee genomen naar de Heijkant om daar samen te lunchen voor jou verjaardag. En ook al zaten we aardig vol van de lunch jij wilde mij graag nog trakteren op een lekkere nougatine gebakje. Want van lekker eten kon jij ontzettend genieten.

Jou en al deze mooie momenten samen zal ik nooit vergeten.

Ik ga je missen!

Liefs
Rachel & Niels ♥️

Marietje van de Sande
22 dagen geleden

Marietje van de Sande
Een lege plek ,een groot gemis
een fijne herinnering
is alles wat er nog is.
Rina rust zacht.
Jan, Rob, Daan en Floor sterkte met dit grote verlies.

Cees en Joke
22 dagen geleden

Bedankt Rina!
Voor de mooie momenten die we samen hebben beleefd.
De weekendjes Zeeland waar we enorm veel gelachten hebben. De avondjes met de “bloemenmeisjes” altijd gezellig en wekelijks naar de yoga waarna het nodige werd besproken tijdens de koffie. wat zullen wij dit gaan missen!

Sterkte Jan, Rob, Floor, Daan, familie Bierkens en familie Verouden.
Dat de mooie herinneringen aan Rina jullie troost mogen geven in deze moeilijke tijd

Martien en Lisette van Oirschot
22 dagen geleden

Lieve Rina, Donderdag 14 april nog even bij jullie langs geweest om het Paashaasje van onze vriendengroep op te halen voor de jaarlijkse Paashazendag. Niet wetende dat we precies 14 dagen erna op 28 april je nu definitief voor het laatst gaan zien. Zo onwerkelijk, zo niet te bevatten. Allerlei herinneringen passeren in onze gedachten die we nu koesteren. Deze rotziekte heeft jou van ons weggenomen maar in ons hart blijf je voor altijd. Jan heel veel kracht met het verwerken van het gemis van jou sterke, lieve Rina. Daan en Rob jullie zorgzame moeder zal vast altijd over jullie… Lees verder »

Ties Raaijmakers
22 dagen geleden

Rina,

Vroeger op de basisschool kwam ik bijna net zo vaak bij jullie over de vloer dan dat ik thuis was. Bijna iedere dag met Daan afspreken en iedere week logeren, en dat vond jij ook wel gezellig. De laatste jaren ieder jaar met zijn alle op ‘Plekkersweekend’. Ieder jaar weer gezellig. En als er dan tegen de middag nog één iemand niet wakker was, wist iedereen wel wie dat was, Rina ;).

We gaan je missen, maar zullen nog vaak aan jou en je gezelligheid denken!

Jan, Rob, Daan, Floor en familie,
Heel veel sterkte gewenst!

Ties

Familie Verstijnen
22 dagen geleden

Lieve (tante) Rina,

Wat zullen we je gaan missen!!
Je was altijd positief en stond altijd voor iedereen klaar, de deur stond altijd bij jullie open, zelfs gedurende de periode dat het wat minder met je ging.
Ook had je overal een oplossing voor, Johan en Linda kwamen laatst met Tes op de koffie en Tes ging naar huis met de pyjamabroek van Rob.
We zullen er altijd zijn voor (ome) Jan, Rob & Floor en Daan en wensen alle nabestaanden heel veel sterkte.

Liefs,
Sharon & Michiel en Tes

Hans en Willemien
22 dagen geleden

Moeilijk om woorden te vinden en je gevoelens weer te geven. Toch willen we ons verdriet en gemis van Rina uiten naar de familie. Bedenk dat de herinneringen aan Rina levend blijven en dat dit als troost dient in de verwerking.

Piet en Henriette Roefs
22 dagen geleden

Lieve Rina,

Wat hebben we toch een leuke tijd gehad met ons kleine buurtje, de kinderen die altijd bij elkaar waren, onze zomeravonden met de lekkere runderhazen van Jan Traa en de nodige biertjes en wijntjes, en dan de laatste jaren onze “Kezen”avonden. We zullen jouw lach en gezelligheid ontzettend missen. Nu gaan we starten met onze moestuin, met de bedoeling om ook bloemen voor onze dames te kweken, jammer dat jij dit niet meer mee mag maken.

Jan, Rob, Daan en Floor,
Familie Bierkens,
Familie Verouden,

Heel veel sterkte toegewenst

Patrick en Rian Heyms
22 dagen geleden

Blij dat we jullie wat beter hebben leren kennen, sinds Floor met Rob samen is. Ze is in een warm gezin terecht gekomen, en daar zijn we dankbaar voor. Dit zijn jullie verdiensten Jan en Rina. Dus Rina, wat heb je het goed gedaan! Maar nu is het veel te vroeg om te moeten gaan. Je verheugde je erop om Rob en Floor hun huisje te bewonderen. Dit mocht niet meer zo zijn. Jan, Rob, Daan en Floor. Voor de moeder van Rina, fam Bierkens en fam Verouden. En alle vrienden , Heel veel sterkte met dit grote verlies. Lieve… Lees verder »

Anny en Jos van de Wouw Bierkens
22 dagen geleden

Rina als ik aan jou denk denk ik vooral aan onze puberteit(dus al lang geleden). Wat hebben wij een lol gehad samen. Samen dagjes uit met ome Kees. De auto werd vol geladen wat je nu niet meer voor kan stellen met zeker zes of zeven personen. Maar wij en jullie Kees en onze Kees mochten altijd mee. De andere wisselde nogal eens. Samen de grote schoonmaak bij ome Kees en Ome Piet. Wat een lol om de grote onderbroeken enz van hun. Mijn eerste alcohol ervaring was ook met jou in de oudejaarsnacht. Beetje teveel pikeurtje op bij jullie… Lees verder »

Fam Beerens
21 dagen geleden

Jan, Daan, Rob en Floor heel veel sterkte met dit grote verlies. We denken aan jullie. Marieke, Imke, Tim en John.

Bea van den Berk
21 dagen geleden

Lieve Rina

Het is niet te bevatten dat je er niet meer bent.
3weken geleden hebben we nog een hele gezellige avond gehad met de oud collega s van de gezinszorg (mutsenclub.)bij jouw thuis. Niet wetende dat dat onze laatste avond samen zou zijn.De mooie verhalen en het gieren van het lachen je optimisme gaan we ontzettend missen.
Rina rust zacht

En voor moedertje van Rina
Jan, Rob ,Floor en Daan en familie
Heel veel sterkte gewenst om dit verlies te dragen

Lucy en Sjack
21 dagen geleden

Lieve Rina wat gaan we jou missen! Even zwaaien als je voor de raam stond of je auto even draaide voor de deur, zulke simpele dagelijkse dingen. We hebben ook zo vaak langs de lijn gestaan met Daan in het begin en lucy, jij en Monique brachten de jongens ook samen naar de creche en dan zeiden jullie “hier moeten we nog voor betalen ook”. Gezellig waren de feestjes met de jongens en vooral het eerste kampioenschap zit nog in het geheugen waarbij we bij jullie in de tuin eindigden. Daarna met Rob en Jari en al die andere jongens… Lees verder »

Ricky en Lotte van der Merwe
21 dagen geleden

Lieve Rina Wij willen je bedanken voor je gastvrijheid en gezelligheid. Veel mooie herinneringen met de plekkers samen. Wanneer wij laat op de avond door de Merodelaan liepen en bedachten dat we nog wel bij jullie aan konden gaan omdat we zagen dat er nog licht aan was, schonk jij met een lach het laatste drankje van de avond in. Ieder jaar weer met zn allen uitkijken naar het Plekkersweekend. Waar we veel plezier hadden wanneer jij, met je haren stijl overeind, tegen de middag je bed uit kwam. Of die keer dat je een optreden gaf in Duitsland op… Lees verder »

Carla Willems
21 dagen geleden

Sterke Rina, wat ben jij een voorbeeld geweest voor velen. Zoveel optimisme, steeds weer ergens de moed vandaan gehaald om door te gaan. Uiteindelijk dan toch de strijd verloren..
Op het yogamatje zullen we je nog lang herinneren!
Ik wens je familie heel veel sterkte.
Carla.

Erika
21 dagen geleden

Jan, Daan, Rob en Floor.
Woorden schieten tekort.
Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe,
om dit grote verlies van jou lieve vrouw ,en jullie trotse mama te verwerken.
Samen zijn jullie sterk.
Onze gedachte zijn bij jullie.
Ad Erika Renske en Siebe van Nunen.

Martien Spanjers
21 dagen geleden

Lieve Rina, Nog niet zo lang geleden zat ik lekker met je te kletsen bij Arie en Lia. Je ging lekker bij de vuurhaard zitten, waar ik even tevoren was opgeschoven omdat het mij te heet werd. Maar jij vond die warmte heerlijk. Toen ik vroeg hoe het met je ging, zei je: “Ja, eigenlijk best wel goed”. Maar volgens mij wist je toen diep van binnen al dat het niet zo goed ging als je liet merken. Maar stoer en trots dat je was, hield je dat, althans voor de meesten, voor jezelf. Nog geen anderhalve maand later heb… Lees verder »

José Pijnenborg
21 dagen geleden

Lieve Rina, Ik leerde je zo’n kleine 9 jaar geleden kennen bij ‘de Paashazen’ een hechte vriendengroep in Oirschot. Je was altijd puur en oprecht, draaide er niet omheen. Nooit op de voorgrond, maar altijd genietend. gewoon heerlijk ‘puur’ en dat sierde je enorm. Open sprak je over je ziekte, ik heb veel bewondering voor je gehad. Helaas ging het de laatste week erg snel achteruit… ik hoop dat je nu je innerlijke rust hebt gevonden, voor altijd heb je een plekje in mijn hart! Jan, Daan, Rob en Floor, ik wens jullie veel sterkte met het grote gemis. Koester… Lees verder »

Je zus Joke
21 dagen geleden

Lieve Rina,
samen opgegroeid
samen veel gelachen
samen veel lief en leed gedeeld
samen in verwachting
samen naar Aladin geweest
samen op vakantie
samen lunchen
samen…….
nu nooit meer samen
maar altijd samen in mijn gedachte 

Sterkte aan alle nabestaanden!

Sander en Carla
21 dagen geleden

Lieve Rina,
Bedankt voor de gastvrijheid, die jij uitstraalde en uitdroeg. Altijd in voor een praatje en altijd belangstelling voor onze kinderen. Dan zei je “geniet er maar van, want ze zijn zo groot.” We zullen jouw gastvrijheid en vrolijke lach gaan missen in de straat!
We wensen Jan, Daan, Rob en Floor en verdere familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies!

Peter en Mieke v/d Heijden
20 dagen geleden

We werden stil, toen we het het bericht kregen.

Rina, we kende je niet zo goed, maar we zagen je soms in het dorp of op een feestje.
Altijd een vriendelijke lach of een praatje.
Je hebt ons veel te vroeg moeten verlaten, wat zo oneerlijk is.
Wat had je nog graag het huisje van Rob en Floor gezien.

Hopelijk vinden Jan, Rob&Floor, Daan en verdere familie de kracht om door te gaan.

Rust zacht Rina, wat zal je gemist worden.

Lieve groet,
Daan, Sjanet, Lotte, Cas, Stef, Inge, Peter en Mieke v/d Heijden

Rian van de Wal
20 dagen geleden

Lieve Rina, We hebben afgelopen maandag in het ziekenhuis nog even een korte terugblik gedaan en zeiden beide dat we blij waren dat onze vriendschap in Spoordonk en zo dicht bij elkaar nog hechter is geworden. We hebben samen lief en leed gedeeld en veel kopjes koffie gedronken. Ik vond het heel fijn dat we bij elkaar gewoon binnen konden lopen en als het niet uit kwam we dit ook gewoon zeiden. Ik ga jou en dit heel erg missen. Rina rust zacht, Jan, Rob& Floor , Daan Jullie mam, fam. Bierkens en Fam verouden heel veel sterkte voor de… Lees verder »

Liz van de wal
20 dagen geleden

Lieve tante rina

Wat kon ik toch altijd lekker met je lachen. Ik mis die lach en humor van je nu al..
Weet dat ik er altijd zal zijn voor ome jan, Rob en daan!

Ik ga je zo erg missen!
Rust nu maar zacht.

Dikke kus Liz

Kees en Suzan
20 dagen geleden

Lieve tante Rina, Wat zullen we jouw lach en je bijzondere aanwezigheid gaan missen. Je was een tante die iedereen zich wenste. We hebben mooie logeerpartijen gehad bij jullie thuis, niks was te gek en jullie vonden het heerlijk wanneer we langs kwamen. Je genoot van alle dingen groot of klein. Ook van de 4 kleinkinderen van ons pap en mam. Oh, wat genoot je ervan wanneer je ze op de heijkant zag, of wanneer ze mee kwamen naar jullie thuis. Hoe je vertelde over het zachte kleine kúntje van mij als baby, dat je die zo heerlijk in je… Lees verder »

Scott en Jannekeb
20 dagen geleden

Lieve Rina, Een echte levensgenieter zo noemde wij jou altijd. Genieten van gezelligheid, graag bij de familie zijn en ons meer dan welkom kunnen voelen bij jullie thuis. Een hapje en drankje op z’n tijd is iets waar jij van kon genieten. Het samen lachen en flauwekullen is dan ook wat wij enorm gaan missen. Een tijdje geleden zijn we gezellig op visite geweest bij jullie. De overbuurman kwam aanlopen met een schaal vol met oesters. Toen we vertelde dat wij deze nog nooit op hadden moesten we dit lekkers echt eens proeven volgens jou. Als wij binnenkort een keertje… Lees verder »

Ashley en Remco
20 dagen geleden

Lieve tante Rina,

Het was altijd gezellig als we bij jullie waren. We konden ook altijd bij jullie terecht. Altijd stond er thee en koffie met iets lekkers klaar.
Je zult altijd in onze gedachten blijven.
Wij wensen ome Jan, Rob, Floor en Daan heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

We zullen jou blijven herinneren als een lieve en zorgzame vrouw voor iedereen.
We gaan je missen lieve tante Rina.

Liefs, xx
Remco en Ashley

nolda
20 dagen geleden

heel veel sterkte met dit zware verlies

Woensdagochtend groep Yoga Moergestel
20 dagen geleden

Lieve Rina, Het was in februari 2006, toen je voor het eerst, samen met Rian van de Wal en Joke van Dal bij ons naar de yoga kwam. Al weer zo’n 16 jaar geleden! En je vond het meteen ook heel prettig, dat is ook altijd zo gebleven. Jij was altijd zo enthousiast en je ging altijd weer heerlijk ontspannen naar huis. Het werd ook in de loop der jaren een hele fijne en hechte groep, We zijn met z’n allen naar elkaar toe gegroeid en nu blijft er een matje leeg. Eigenlijk toch nog zo plotseling en veel te… Lees verder »

De Plekkers
20 dagen geleden

Lieve Rina,   Namens alle Plekkers wil ik je vooral BEDANKEN. Bedanken dat we jou warme en liefdevolle vriendschap hebben mogen ervaren. Goh, wat zullen we jou missen. De Plekkers zullen nooit meer zijn zoals het was.   Wat hebben we mooie, fijne, hilarische momenten met elkaar beleefd. Ontzettend veel herinneringen gemaakt welke we nu nóg meer zullen koesteren. Met zijn alle naar jullie Camping in Duitsland. Vele keren met de Carnavalsoptocht meegedaan, Fietstochten, BBQ’s, Borrelavonden, Avonden ‘Keezen en Tokken’ en natuurlijk onze jaarlijks korte vakantie met alle Plekkers. Elke Plekker voelde zich welkom bij jou. Voor de jeugd was… Lees verder »

Jos en Maria Donkers
19 dagen geleden

Rina
We hoorden toen dat je ziek was.
Wij leefden in gedachten met je mee,
zelf zat Maria ook in zo,n traject
Wat heb jij en je gezin toch allemaal moeten doorstaan .
Ziekenhuis in en uit.
Leven tussen hoop en vrees
En uiteindelijk de strijd niet kunnen winnen.
vreselijk.
Jan en familie , heel veel sterkte

Pleun smulders
19 dagen geleden

Lieve Rina,

wij herinneren jou als een liefdevolle, warme en gastvrije vrouw. Voordat we naar de brouwer gingen, was er altijd ruimte voor n pilske bij jullie thuis! Deze kleine herinneringen koesteren we.

Liefs,

Pleun, Maartje, Aniek, Lonne, Lotte en Pleun (de vriendinnen van Floor)

Tom & Eline, Tess en Luuk
19 dagen geleden

Dag lieve tante Rina, We hebben zo veel mooie momenten met jou gehad. Maar het mooiste vond ik dat je er gewoon altijd was, met zo veel warmte en gezelligheid. Je kon ook altijd zo lekker met Tess en Luuk knuffelen. En als Luuk dan niet wilde, gaf je hem express een dikke kus. Dan veegde hij de kus vlug van z’n wang en had jij de grootste lol. De kus en knuffel die we allemaal gaan missen. Dag lieve en gezellige tante. Ome Jan, Rob&Floor, Daan, heel veel sterkte! En dat jullie maar veel liefde en geluk mogen ontvangen.… Lees verder »

Corrie van Kroonenburg
19 dagen geleden

Lieve Rina
Wat hebben we samen toch altijd fijne gesprekjes gehad als we een weekendje weg waren met het zaalvoetbal team . We hadden veel steun aan elkaar zonder dat andere dat in de gaten hadden . Het zijn mooie en fijne herinneringen die ik koester .
Heel veel sterkte Jan samen met je kinderen . Rina was een goei meske .

Nick, Manon, Faye en Skye
17 dagen geleden

Lieve Rina, wat zullen we je allemaal gaan missen. Dankjewel voor alle leuke, gezellige momenten samen op de camping maar ook daarbuiten. Heel veel sterkte met dit grote verlies in gedachte zijn we bij jullie.

Roel Nijssen
17 dagen geleden

Rina,

Als kind kwam ik al veel bij jullie thuis. Het was altijd gezellig en je toonde vaak belangstelling. We hadden altijd fijne en gezellige gesprekken, die zal ik ook zeker gaan missen! Ik voel me altijd welkom bij jullie en dat voelt erg goed. Ik ga je missen.

Jan, Daan, Rob & Floor,
Heel veel sterkte met dit verlies!

Roel Nijssen

Katelijne
14 dagen geleden

Ooit een uitvaart gezien met zo veel bloemen en belangstellenden jong en oud? Ik niet, je zou er van genoten hebben Rina! Jan heeft een super mooi verhaal verteld waarin de liefde voor jou eruit sprong, Floor vol respect voor je en stoere Daan nog met de microfoon drie pakkende woorden. We gaan je missen lieverd, allemaal. Dank je dat je jaren een van ons paashaas je was.
Liefs Piet en Katelijne