Thea van Heerebeek – van Erp

 

Elk klein gebaar is van grote betekenis

Uw oprechte belangstelling is voor nabestaanden van onschatbare waarde. Een hand op de schouder, een kaartje in de brievenbus, zelfs een appje of mailtje doet goed. Voelt u zich betrokken, laat dan een persoonlijk bericht achter. Op deze pagina zijn de reacties tijdelijk zichtbaar.

Noteer hier uw herinnering aan Thea, dit mag ook een foto zijn. (De tekst of foto die u hier plaatst is voor iedereen zichtbaar. Wilt u liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl)  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan Jan, Ivanka en Bjorn aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

lieve groet Berdien

Berdien Uitvaartbegeleiding

 

Abonneren
Abonneren op
23 Reacties
oudste
nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Thijs Van Dongen
25 dagen geleden

Lieve Thea, Wat was ik geschrokken toen ik hoorde dat je vrijdag met spoed naar het ziekenhuis was gebracht,zo zondag nog dat verschrikkelijke bericht moesten horen. Donderdag stonden we nog even te kletsen en heb je me nog een envelop in me handen gedrukt met bonnen die ik nog te goed had. Jij stond altijd voor ons klaar en je was door ons een graag geziende supporter vrijwilliger en een bocht vrouw. Je zei me ongeveer 9 dagen geleden kom op Thijs je moet er nog een paar bij schieten om je concurrent voor te blijven. Dan lachte ik en… Lees verder »

Chantal
24 dagen geleden

Dag lieve thea,

Onze gezellige kletspraatjes bij de bocht en buiten in het zonnetje zitten waar we beiden zo van konden genieten omdat we zo van die warmte houden,jou rondje langs het veld met de lootjes…. je wijntje op z’n tijd,jou enorme inzet bij de bocht… dat zal zeker nooit vergeten worden.
Rust in vrede!

Liefs chantal van gestel♥️

Sabine
24 dagen geleden

Lieve Thea
Ik zal je missen ❤️

Frank van der Staak
24 dagen geleden

Wat is het onwerkelijk dat je er niet meer bij bent. Ik kan me niet anders herinneren dan dat jij er altijd bent. Bij de voetbalwedstrijden, bestuursvergaderingen en de feestjes. En nu dus niet meer.  Afgelopen donderdag was weer een top dag voor jou. Al meer dan twee jaar keek jij er naar uit om de consumptiebonnen verkoop te doen op ons jubileumfeest. Je stond erop dat je daar de hele dag de verkoop zou doen. ’s Avonds na het optreden van Snollebollekes heb ik je nog even afgelost bij de verkoop. Een plaspauze en effe roken, niet langer dan… Lees verder »

Aart Wouw
24 dagen geleden

Lieve Thea
Ik vergeet nooit je proffesionele instelling en plezier bij de omroep bij de sportverslagen. Sterkte voor de familie vrienden en iedereen die haar kent.

Sjan Walravens
24 dagen geleden

Dag lieve Thea zullen je gaan missen.zo onverwachts weggenomen uit t leven.
Al je kienmaatjes op maandag .Veel sterkte aan je gezin familie en vrienden.

Cv.de agterblijvers Boxtel

Edwin Baeten
24 dagen geleden

In memoriam Thea van Heerebeek, Maandag 30 mei. Vreugde en verdriet staan heel kort bij elkaar. Vandaag is ons, kort na het 40+2 jarige jubileumfeest, bestuurslid maar bovenal rasechte Bochtvrouw Thea van Heerebeek ontvallen op 68 jarige leeftijd. Thea was 20 jaar lang bestuurslid en hét gezicht van De Bocht ’80 bij alle uit- en thuiswedstrijden van het vaandelteam. Bij Thea draaide alles om voetbal. Zelf gevoetbald, scheidsrechter geweest, voetbal radioprogramma’s gemaakt en onuitputtelijk in het bijhouden van de statistieken van het eerste elftal van De Bocht ’80. Thea haar tweede thuis was Sportpark dun Staak waar ze vele uren… Lees verder »

Marij v Haaren
24 dagen geleden

Dag Thea, zo plotseling zo snel en te jong ben je van ons heen gegaan,je was een echte trotse vrouw voor de Bocht 80.we zullen je missen.Noud en Marij v Haaren.

Yvonne Hulskes-Vogels
24 dagen geleden

Lieve Thea,

Jaren heb ik je gezicht en voeten mogen verzorgen, tot ik zwanger raakte en stopte met mijn praktijk..
Wat was het altijd gezellig met jou. Volop kletsen over van alles.
Wat was je trots op je man, kinderen én kleinkinderen.
Je vertelde altijd dat je alle voetbalwedstrijden zag op televisie.

Ook zorgde je tot het laatst voor je moeder.
Je was verdrietig tot zij kwam te overlijden.
Nu zijn jullie weer samen.

Het was fijn je te leren kennen.
Rust zacht…

Liefs,
Yvonne Hulskes-Vogels

Nolda Van de schoot
23 dagen geleden

Heel veel sterkte allemaal

Peter en Ans van Dongen
22 dagen geleden

Lieve Thea Wat zullen we je gaan missen, Altijd was je aanwezig, bij de wedstrijden van de Bocht 80. Je was een echte trouwe Bocht vrouw en onmisbaar voor de club. Heel jammer dat je de gouden speld van de K.N.V.B. niet meer in ontvangst mocht nemen. want als iemand dit had verdiend dan was jij het wel . Thea bedankt voor je geweldige inzet al die jaren. We zullen je nooit vergeten en zeker gaan missen. Beste familie, Gecondoleerd met dit zo onverwachte overlijden van je vrouw en allerliefste(schoon )moeder en oma. Heel veel sterkte toe gewenst voor de… Lees verder »

Stefan en Kim Van Overbeek
21 dagen geleden

Was een super mooi afscheid!
Heel veel sterkte allemaal!

Cindy de Bruin
21 dagen geleden

Wat zijn er veel mensen geschrokken van het bericht over Thea.
Maar wat een mooi en oprecht afscheid van Thea, Woorden schieten tekort.
Bij de Bocht was ze “thuis” en daar hoorde dit afscheid ook.
Ik, en ook de rest van mijn gezin, zal haar niet vergeten.
Bedankt Thea dat je er was, dat we je hebben leren kennen.
Sterkte voor de familie en wie ik verder vergeet.
Liefs, Cindy de Bruin

Angela Vennix-Vingerhoets
21 dagen geleden

Lieve Thea,
Dank je wel voor alles wat je deed voor de Bocht ’80. Je laat een leegte achter die maar moeilijk opgevuld zal kunnen worden…

Lieve Jan, kinderen en kleinkinderen,
Wat een groot verlies voor jullie! Niets is meer hetzelfde…alles is anders, want jullie geliefde vrouw, moeder en oma is er niet meer bij. Maar vergeet niet: wat je in je hart bewaard, raak je nooit meer kwijt!
Koester jullie mooie herinneringen!

Ook namens mijn vader Broer en zijn vriendin Anneke,
Liefs Angela Vingerhoets

Walter Vingerhoets
21 dagen geledenCees en Anneke v. Osch
21 dagen geleden

Bedankt voor de vele mooie jaren die wij samen mochten beleven bij De Bocht 80 en bij jullie. Heel veel sterkte Jan en de rest van de familie.

W.A.H. Vngerhoets
21 dagen geleden

Beste Jan, Ivanka, Rene, Björn, Kimberley, Bryan, Wesley, Kaylee en families Van Heerebeek en van Erp : wat ’n mooie afscheidsdienst van Thea bij De Bocht’80. En dan die erehaag van de uitzwaai menigte aan beide kanten van de weg. Zeer indrukwekkend en waaruit bleek hoe geliefd Thea was. Velen hielden het niet droog, ik ook niet. Alle woorden schieten eigenlijk tekort, maar ik zal Thea met jullie nooit vergeten. Ik wens jullie allemaal van harte alle sterkte en kracht de komende tijd met het verdriet en verlies van Thea.

Suzanne van den Boom-van Erp
20 dagen geleden

Jan, Ivanka, Bjorn en kleinkinderen,

Wat hebben jullie “ons” Thea een mooi afscheid gegeven. Mooie woorden gesproken en passende muziek gedraaid . De erehaag voor haar gemaakt door familie, vrienden en bekende heeft ze dik verdient.
Dank je wel.

Laura robben vd aker
20 dagen geleden

Lieve Thea, Ik hoorde zaterdag het nieuws dat je een hartaanval gehad had. Wat schrok ik daarvan. Natuurlijk hoopte ik net als iedereen dat je er goed door zou komen, maar de verwachting was laag. Maandag dan het nieuws dat je vredig was ingeslapen. Je was een fijne vrouw en ik kon goed met je opschieten. Bij het rikken waren wij het laatste jaar de enige vrouwen, en wij moesten ons mannetje staan. Ik hielp je met tellen en ook naderhand op het wachten van de uitslag konden we gezellig buurten over eigenlijk van alles. Het zal raar zijn om… Lees verder »

Sita, Niels
20 dagen geleden

Wat zal je gemist worden Thea ! Denk met plezier terug aan de vele keren dat je samen met Jan bij ons naar de kapper kwam. Maar ook vroeger hebben we vaak bij je in de taxi mogen zitten als we samen met jullie Bjorn op stap gingen . Altijd even vrolijk en gezellig, en met passie. Wat je ook deed. Heel veel sterkte voor Jan , Ivanka en Bjorn

Adri en Carla
19 dagen geleden

Het was een mooie afscheidsdienst, eentje die zij verdiende. Sterkte allemaal

Piet Vingerhoets
18 dagen geleden

Thea bedankt voor alles ,plotseling van ons weggerukt
heel veel sterkte voor Jan en kinderen en kleinkinderen

JP v loosdregt
13 dagen geleden

Heel veel sterkte de komende tijd