Logo Berdien Uitvaart Header

Contact

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek om uw uitvaartwensen of die van uw naaste te bespreken of vast te leggen? Neem dan gerust contact met mij op.

Kennismaken

Misschien weet u al heel goed hoe de uitvaart eruit moet gaan zien, maar komt u tijdens ons gesprek op ideeën waar u van te voren niet over heeft nagedacht. U maakt de keuzes die bij u passen! Of vinden u en de mensen om u heen het prettig om degene die de uitvaart regelt, eerst te ontmoeten? Tenslotte deel ik in de dagen richting de uitvaart van uw dierbare intieme en intense momenten met u, uw familie en vrienden. Ook daarom kan het goed zijn om kennis met mij te maken.

kosteloos voorgesprek

Ik bied een gratis en vrijblijvend voorgesprek aan. Op deze manier kunt u in alle rust nadenken over uw uitvaart of de uitvaart van uw naaste en weloverwogen beslissingen nemen. Het is tevens mogelijk om op basis van de uitvaartwensen een indicatieve begroting te maken van de te verwachten uitvaartkosten. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en komen ook uw nabestaanden niet voor financiële verrassingen te staan.

U kunt altijd een afspraak met mij maken. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 42480826. U mag mij uiteraard ook mailen op info@berdienuitvaart.nl als u dat liever wilt.

Wat moet ik doen?

Bij overlijden van een geliefde, zal de (huis)arts het overlijden officieel vaststellen en wettelijke documenten invullen en tekenen. Daarna kunt u ons bellen, wij zijn dag en nacht bereikbaar tel 06-424 808 26.

Wat moet je doen als iemand net overleden is? Meestal is er geen reden tot haast!.

condoleancekaart schrijven?

Bij het schrijven van een condoleancekaart is het vaak lastig om de juiste woorden te vinden. Drie tips voor het schrijven van een condoleancekaart. 1) Laat zowiezo iets van je horen.Iets schrijven is natuurlijk super moeilijk, je bent misschien bang dat je het niet goed doet. Maar het gaat er alleen om dat je laat blijken dat jij er ook mee bezig bent. Het maakt niet uit hoe. 2) Zeg dat je niet weet wat je moet zeggen. En als je niet weet wat je moet schrijven, schrijf dat dan. Je hoeft echt geen mooie zinnen te schrijven of een gedicht te zoeken. ïk weet niet wat ik moet zeggen. Ik vind het zo akelig voor jullie."of alleen "Ik denk aan jullie". Dat is al genoeg 3) Wees jezelf. Als je oprecht bent is het altijd goed. DUS: is er iemand overleden en aarzel je om een kaartje te sturen * niet aarzelen, gewoon doen. Het is altijd fijn om te weten dat de ander aan je denkt. * het maakt niet uit wat je schrijft. Zeg anders gewoon dat je niet weet wat je moet zeggen. * wees oprecht, dan is het altijd goed. Wees gewoon jezelf en schrijf wat er in je opkomt. Of beschrijf een herinnering.

Contactformulier

  Ik wil graag het uitvaartwensen boekje ontvangen

  Samen

  Samen plezier

  Samen op reis

  Samen een eenheid

  Samen eigenwijs/h4>

  Samen kwaad

  Samen goed

  Samen verdriet

  En samen weer moed

  Nu verder zonder jou,

  Dat doet pijn

  Te weten nooit meer samen te zijn