Uitnodiging lezing

Logo Berdien Uitvaart Header

Uitnodiging lezing rouwverwerking door Manu Keirse

Wanneer: zondag 3 oktober 2021, 14.00 uur
(zaal open om 13.30 uur)
Waar: T Zand, Bestseweg 52 5688 NP Oirschot
Entree: Gratis (inclusief kopje thee/koffie met iets lekkers)

Een bijzondere man komt naar Oirschot!
Manu Keirse is klinisch psycholoog, een autoriteit op het gebied van verlies en rouw. Vele boeken staan op zijn naam. Zijn woorden zijn troostend en geven erkenning aan gevoelens. ‘HELPEN BIJ VERLIES EN VERDRIET’

Je kunt op veel momenten in het leven met verlies worden geconfronteerd, zowel in je eigen leven als in je directe omgeving. Denk aan het sterven van een familielid of een collega, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, leven met iemand met een beperking, verlies van je werk. Is het normaal dat je je na maanden nog zo verdrietig voelt? Is het ooit mogelijk om weer van het leven te genieten? Reageert ieder mens op dezelfde manier?

Wie zelf te maken heeft of krijgt met verlies,
wie beter wil weten hoe je anderen kunt helpen bij verlies en verdriet, zowel op het werk als privé. Waar doe je goed aan als bijvoorbeeld een vriend, collega of buurvrouw een dierbare heeft verloren of ernstig ziek is?
wie beter wil weten hoe je kinderen kunt helpen omgaan met verdriet en verlies. Wat kun je kinderen bijvoorbeeld beter wel, of misschien ook beter niet vertellen over de dood?

klik op de afbeelding deze te downloaden

uitnodiging-lezing-Manu-Keirse-3-oktober-scaled